Sarah Louise gjorde chokerende fund på fyret au pair-piges værelse

Det er chokerende fund, Sarah Louise har gjort på den fyrede au pair-piges værelse.

Det er chokerende fund, Sarah Louise har gjort på den fyrede au pair-piges værelse.

Foto: All Over Press

 
 
 
 
Ikke nok med, at hun fredag fortalte, at hun havde fyret sin indonesiske au pair-pige på grund af tyveri og misbrug af hendes kreditkort under en ferie i Dubai, men nu har hun også gjort chokerende fund på den hjemsendte au pair-piges værelse hjemme i sit hjem i Skodsborg nord for København.
 
Her har hun fundet både stjålne, tømte flasker med alkohol og euforiserende stoffer.
 
Fyringen først.
 
Sarah Louise, der er mor til tre og single, har lige været på 14 dages ferie i Dubai med børnene og sin au pair-pige.
 
 
Men hvor de var fem der tog af sted fra Danmark til Dubai, så var de kun fire, der vendte hjem.
 
Au pair-pigen kom aldrig med retur til Danmark.
 
- Jeg vil ikke gå for meget i detaljer, men jeg fandt ud af at min aupair stjal fra mig efter første uge på ferien. Jeg tog hende på fersk gerning og det drejer sig både om kontant tyveri og misbrug af mit kreditkort som hun havde koden til, da hun nogle gange har handlet ind for mig, skriver Sarah Louise på sin blog.
 
En uge inde i den 14 dage lange ferie anede Sarah Louise ikke sine levende råd.
 
- Jeg stod jo der med 3 små børn i et andet land og skulle også hjem derfra og melde hende til politiet i Dubai, ville jeg ikke gøre, for så ville konsekvenserne være for voldsomme for hende. Men samtidig kunne jeg heller ikke lægge mig til at sove med hende i vores feriehjem, når vi nu kendte hendes sande natur. Det var SÅ skuffende! Jeg troede virkelig at jeg kunne stole på hende og hun er altid blevet behandlet godt, så det kom utrolig meget bag på mig, skriver Sarah Louise.
 
 
Heldigvis sluttede en veninde sig til Sarah Louise i den sidste uge af ferien, og hun rådgav 'forsidefruen' om, hvordan hun skulle håndtere den prekære situation.
 
Sarah Louise fyrede au pair-pigen med øjeblikkelig virkning og bookede en flybillet til hende hjem til Indonesien og sendte hende med taxi til lufthavnen i Dubai.
 
- Hun græd ikke eller fortrak en mine, da hun blev opdaget…hun var iskold og det løb mig koldt ned af ryggen at så kynisk og samvittighedsløst et menneske, har passet mine børn. Jeg har nu meldt hende for tyveri i dk og officielt opsagt hendes kontrakt i dk. Jeg er stadig i chok her en uge efter det er sket, skriver Sarah Louise.
 
 
Hjemkommet til Danmark var det Sarah Louises intention at pakke au pair-pigens ejendele og sende dem ud til hende i indonesien, men au pair-pigen har blokeret hende alle steder og svarer ikke på sin telefon, så det er ikke så ligetil at returnere tingene.
 
Da Sarah Louise gennemgik au pair-pigens værelse blev hun hensat i en tilstand af chok.
 
- Da jeg kommer ind i værelset for første gang i 1,5 måned, er der tomme sprut- og vinflasker overalt og der lugter som et værtshus. Og når jeg tænker over det, så synes jeg nogle gange at hun har haft lidt blanke øjne, men jeg tænkte bare at hun måske var træt, fordi hun ofte gik i byen og kom sent hjem….. men så mange tomme flasker, tyder da på at hun ikke har haft et almindeligt forbrug eller er det bare mig. Derfor tjekkede jeg mit eget lager af alkohol og kunne se at der manglede 11 flasker vodka!! Jeg havde over 30 flasker tilbage fra en fest jeg holdt for nogle år tilbage og nu var der kun 19…hmm, skriver Sarah Louise på sin blog.
 

Sarah Louise: Are you fucking kidding me!!!

 
Men det skulle blive værre.
 
- Da jeg kommer til hendes skuffer og åbner en af dem, så bliver jeg ramt i hovedet af en stank som ikke er til at tage fejl af…HASH!!!! are you fucking kidding me!!! ikke bare en lille klump…men hele 3 poser!!! Hvad fanen er det for et menneske, jeg har haft boende!!!…har hun været påvirket, når hun har passet lille Arthur!?… Jeg er både vred og ked af det og jeg har det SÅ dårligt over at have haft hende tæt på mine børn og i mit hjem så længe, skriver Sarah Louise, der nu overvejer at nøjes med en rengøringshjælp og en lejlighedsvis babysitter.
 
Du kan læse hele blogindlægget her.
 
GALLERI - 'Forsidefruer' sæson 2:

Forsidefruer - sæson 2

 

Find din favorit kendis her:

Fra forsiden
Close