Nu reagerer TV3 på Sarah Louises beskyldninger

Sarah Louise Christiansen.

Sarah Louise Christiansen.

(Foto: All Over Press)

Efter torsdagens afsnit af "Forsidefruer" er Sarah Louise Christiansen kommet med et langt blogindlæg på sin blog, hvor hun skyder med skarpt mod de andre kvinder i programmet, mod produktionen og mod TV3. 

- Jeg så afsnittet og sad igen med den der håbløse følelse af at blive udstillet som noget, jeg ikke er, startede Sarah Louise med at skrive på sin blog.

Sarah Louise skriver også, at "der er sket ting på de optagelser, der kunne sende visse folk i fængsel, i ville væmmes, hvis i har set, hvad jeg har været vidne til".

Nu svarer TV3 på Sarah Louises beskyldninger.

Det gør de i en mail til SE og HØR. 

- Vi genkender på ingen måde det billede Sarah Louise skitserer på sin blog. Vi følger forsidefruerne over en længere periode og dækker deres liv – herunder også de konflikter, der opstår mellem dem. Vi er fuldt bevidste om, at der altid er to, tre, fire eller fem sider af en sag, hvilket vi på bedste vis forsøger at skildre i programmerne og i vores Viafree-format ”Fruerne uden filter”, hvor Sarah Louise også har haft mulighed for at komme til orde, men dette har hun ikke ønsket, skriver TV3 i et mailsvar til SE og HØR og fortsætter: 

- Når det er sagt, så har vi været glade for at have Sarah Louise med i de første fire sæsoner og ønsker hende det bedste fremadrettet.

I sit blogindlæg skriver Sarah Louise også, at hun er helt færdig med at lave TV hos TV3. 

Sarah Louise lægger ikke skjul på, at hun føler, at hun er blevet programmets syndebuk. 

- Størrelsesforholdene af vrede og bagtaleri rettet imod mig er pinligt og ude af proportioner, og ingen ved egentlig rigtig hvorfor de er sure, men det er blevet "moderne", at Sarah er den store stygge ulv, og de er hinandens benzin på et rigtig kedeligt bål af, når stygge kvinder er værst, konkluderer Sarah Louise. 

Moderen til tre har tidligere afsløret, at den nuværende sæson af "Forsidefruer" bliver hendes sidste - og hele oplevelsen har været dyre lærepenge. 

- Jeg var blevet advaret af mange andre kendte i branchen om at lave tv med flere af disse piger, og jeg lyttede ikke, og det har jeg lært af. Jeg håber virkelig, at folk kan fornemme, at der er noget helt galt her, fortæller Sarah Louse. 

- Jeg har eddermaneme været de her frustrede kvindemennesker boksebold i lang tid, og en gang i mellem har jeg også brug for at sige fra. Nu er det heldigvis et overstået kapitel, skriver hun.  

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close