Sarah Louise om livet som enlig mor: Respekt!

Foto: All Over

I øjeblikket oplever bloggeren Sarah Louise Christiansen på egen krop, hvordan det er at være enlig med tre børn. Hendes kæreste Michael sidder nemlig i Kina, og hun må derfor tage sig af de daglige pligter alene. Og oven i købet med syge børn.

- Jeg har meget respekt for de kvinder, der alene opdrager tre så små børn for hold da magle, hvor er man sat til dørs uden nogen former for pauser, når de er syge. Jeg "lever livet" som enlig mor disse dage, og jeg er fuldstændig kørt over, skriver hun på sin blog.

Samtidig med at Sarah Louise skal passe parrets tre børn, mens Michael er væk, skal hun også passe sit arbejde. 

- Jeg kører bare non-stop, indtil jeg går i seng, hvor jeg så også er oppe og rende. Om aftenen sidder jeg og gennemgår mails og så i seng, for i de her dage har jeg ikke haft tid til at arbejde om dagen. Jeg er meget taknemmelig for at M (Michael, red.) og jeg sørger for at holde samme.

Men selv om hendes familie heller ikke bor i nærheden, er der dog hjælpe at hente for "den enlige mor". 

- Heldigvis får jeg jo lidt hjælp fra aupairen. Hun er skøn at have, nu jeg slet ingen familie har herovre på djævleøen, men det bliver jo aldrig ligesom at have sin mor tæt ved sig, skriver hun. 

Sarah Louise og Michael har tidligere været gået fra hinanden i en periode, men fandt sammen igen i sommeren 2015. Og alt tyder på, at de stadig er forelskede, da Michael har sendt blomster til Sarah Louise fra Kina. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close