Reality22. marts 2017

Sarah Louise: Deler ikke adresse med manden

I ”Forsidefruer” optræder Michael Nymann Handryciak og Sarah Louise Christiansen som et par – men ifølge Det Centrale Personregister bor de hver for sig.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sarah_louise_christiansen.jpg
 (Foto: All Over)

I TV3-programmet ”Forsidefruer” vil Sarah Louise Christiansen gerne fremstå, som om hun har mere styr på sit liv end medsøstrene på skærmen.

Men for den 35-årige tidligere model, og hendes mand, 32-årige Michael Handryciak, er virkeligheden ikke som på TV.

Faderen til Sarah Louises tre børn, Michael Handryciak, bor ifølge TV-programmet sammen med Sarah Louise og ungerne i en villa på Skodsborg Strandvej, men et opslag i Det Centrale Personregister afslører noget andet.

Nemlig, at han siden 2014 har boet i en 72 kvadratmeter stor andelslejlighed i Lyngby – det er kun Sarah Louise Christiansen, som har adresse i andelsboligvillaen på Skodsborg Strandvej.

– Da Michael og jeg fandt sammen igen, valgte vi at beholde hvert sit hjem, da det var skidt for ham at sælge på daværende tidspunkt. Lejligheden er endnu ikke solgt, fortæller Sarah Louise Christiansen.

Forsidefruen er dermed på papiret enlig mor – med deraf følgende mulighed for at søge ekstra børnetilskud.

Køb denne uges SE og HØR og læs historien om, at Sarah Louise og hendes bror gik konkurs med et firma og at et andet af eksmodellens selskaber blev tvangslukket.

Se næste afsnit af "Forsidefruer" i aften klokken 20.00 på TV3.

Sponsoreret indhold