Amalie kasserer kæresten igen: Brutalt brud

I sidste uge fik Amalie nok. Det 30-årige realityfænomen fortalte på Instagram sin kvarte million følgere, at forholdet til Mikkel Skelskov – hendes to børns far – er endegyldigt slut:

– Det er så vanskeligt for mig at forstå, hvad der er sket for mig det seneste år, med den mand, jeg troede elskede mig. At bevise, overbevise og forklare om den psykiske vold, jeg har været igennem. Den viser sig ikke som blå mærker, men føles som et indre pres og en nervøsitet, som nedbryder personligheden og selvstændigheden på mig som menneske, lyder det fra Amalie Szigethy, som har følt sig alene. Forsidefruen troede, at Mikkel ville hende det bedste, og var ikke opmærksom på signaler, der kunne tyde på narcissisme.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Amalie Szigethy er ude med alvorlige anklager mod sin eks. Men taler hun sandt?

Amalie Szigethy er ude med alvorlige anklager mod sin eks. Men taler hun sandt? (Foto: Kaspar Wenstrup)

– Jeg har håbet og troet på, at narcissisten inderst inde er et godt menneske, der er i stand til at elske mig, skriver Amalie, der slutter af med meldingen om, at Mikkel Skelskov og hendes forhold nu er forbi.

Elskede ham ikke

Tv-seere kan muligvis huske, første gang Amalie kvittede Mikkel. Det skete nærmest for tændt skærm i TV3’s “Amalies Baby”.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Mændene forsvinder ud af Amalies liv. For knap et år siden mistede hun sin far Thomas Szigethy. Han døde som 58-årig. (Foto: Privat)

– Jeg elskede ham ikke overhovedet, sagde Amalie efterfølgende. Efter kameraerne i “Amalies Baby” var slukket, forsøgte Mikkel Skelskov ifølge Amalie at komme ind i hendes hjem, hvilket fik hende til at tilkalde politiet.

Siden har Forsidefruens udmeldinger skiftet som vinden blæser – det ene øjeblik afviste Amalie, at Mikkel skulle have lov til at se datteren Josephine, tre måneder efter fødslen fik han alligevel lov, og nogle år senere blev han far til Josephines lillesøster Hannah.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Amalies mor, Lotte Kejser, der er kendt for at støtte sin datter i tykt og tyndt, her sammen med Amalie og datteren Josephine. (Foto: Morten Mejnecke)

At Amalie har svært ved at finde ud af at holde sig til sandheden, oplevede man, da hun dannede par med Peter Birch. Parret mødte hinanden i “Paradise Hotel”, og det blev et meget turbulent forhold. Selv om kærligheden mellem dem var åbenlys, så anmeldte Amalie “ulven” Peter for at have tævet hende, og for 10 år siden mødtes parret i Københavns Byret.

I retten trak Amalie Szigethy anklagerne tilbage:

– Jeg var stadig bagstiv, da jeg blev afhørt af politiet. Og jeg overdrev rigtig meget. Peter har ikke rørt mig, og han har ikke taget kvælertag på mig. Det var noget, jeg fandt på, fordi jeg var vred og fuld, sagde hun i retten.

Artiklen fortsætter under billedet ...

En retssag mellem Amalie og Peter Birch endte med, at “ulven” Peter fik en betinget dom for vold, mens Amalie senere blev dømt for at lyve over for retten. (Foto: Kaspar Wenstrup)

Dømt for at lyve

Alligevel fik Peter Birch en dom på 40 dages betinget fængsel – og med i rettens vurdering hørte, at Peter Birch fire år tidligere var blevet dømt for at have begået personfarlig kriminalitet.

Og Amalie fik senere 60 dages betinget fængsel og 60 dages samfundstjeneste for at have løjet i retten.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Intriger og beskyldninger er hverdagskost i “Forsidefruer” – måske er det her, Amalie har hentet inspiration? (Foto: Kaspar Wenstrup)

Behovet for at omgive sig med mænd, der bevæger sig på kanten af loven, tog Amalie med sig i forholdet med Mikkel Skelskov.

Faderen til Amalies børn, Mikkel Skelskov, er i øjeblikket tiltalt i en af Danmarkshistoriens største retssager. Den har foreløbig varet i mere end to år og handler om hæleri og hvidvask. Han nægter sig skyldig.

Mikkel går for at være forretningsmand, og han har da også været involveret i fire firmaer, der alle er gået konkurs.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Mikkel Skelskov synes, det er mest synd for hans og Amalies døtre. (Foto: Stefanie Frid Jørgensen)

Om Amalie holder sig til sandheden i Instagram-opdateringen om bruddet med den et år yngre Mikkel, ved kun eksparret selv. Han finder dog Amalies beskyldninger for usmagelige:

Men det er ikke første gang, og det er sikkert heller ikke sidste gang, at hun kommer med sådanne anklager. Så jeg tager det ikke så tungt, men jeg synes bare, det er synd for vores piger. De kommer jo sikkert til at læse det en dag.

Fordi vi er gået fra hinanden, skal hun bare tvære mig, og det gør hun hver gang. Jeg synes, det er barnligt. Jeg ved godt, hvad en narcissist er, og jeg kan slet ikke se mig selv i det, siger Mikkel Skelskov til SE og HØR.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close