Amalie Szigethy i voldsomme smerter

Når man er fuldtidsmor med to små piger, er der ikke mange timer i døgnet, hvor man lige kan slå benene op.

Heller ikke selvom de gør virkelig ondt.

Spørger man 29-årige Amalie Szigethy er det faktisk både uheldigt og lidt uretfærdigt, at hun ikke har kunne restituere efter en løbetur, hvor det gik lidt for vildt for sig.

Det fortæller hun i en story sine følgere på Instagram.  

- Jeg var ude og løbe i sidste uge, hvor jeg løb næsten seks kilometer. Og det har resulteret i en skade i mit ene ben, og faktisk helt ned i min fod, starter hun, før hun fortsætter:

- Jeg ved ikke, hvad der er sket, om jeg har lavet en forstrækning, eller hvad det er, men jeg har næsten ikke kunne gå i weekenden.

Forkerte sko, dårlig seng

Skaden fra den krævende løbetur har ikke just gode vilkår for at fordufte, da ”Forsidefruen” i øjeblikket også sover dårligt.

- I og med at jeg hele tiden står op, fordi jeg har Hannah, så har jeg bare været i smerter. Fuldstændigt, forklarer hun.

- Det har bare gjort SÅ ondt. Og jeg har bare været totalt lillepigeagtig oppe i mit hoved, og bare syntes, det var så unfair, at der ikke var tid til at jeg kunne slappe af.

Udover at være klar over, at hun muligvis har en dårlig seng og nogle forkerte løbesko, indrømmer Amalie, at hun måske godt kunne have taget den lidt med ro, da hun satte sig for at løbetræne på ny efter fødslen af lille Hannah, der kom til verden i december.

- Det er typisk mig at give den fuld skrue, og så får jeg fandeme en skade i benet, lyder det til slut fra den 29-årige tv-stjerne og blogger, som dog er ude og nyde vejret i kasket og læderjakke omkring Hørsholm Kirke.  

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close