Reality4. december 2018

Amalies eks tiltalt i kæmpe sag om hæleri og hvidvask

Amalie Szigethys eks Mikkel Skelskov, der også er far til hendes datter Josephine, er tiltalt for hæleri af 9,4 mio. kr. i en omfattende sag om hvidvask af 500 mio. kr.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20180829_wen_-_amalie_29-1.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

26-årige Mikkel Skelskov, der har datteren Josephine med Amalie Szigethy, er tiltalt i en omfattende sag om hvidvask og hæleri af grov beskaffenhed. Det skriver Ekstra Bladet.

Ekstra Bladet har fået aktindsigt i anklageskriftet, der viser, at Skelskov sammen med 15 personer er tiltalt, i en sag som har fået tilnavnet "Operation Greed", for at have begået moms- og skattesvig samt hæleri for næsten 500 mio. kr.

Skelskov har ifølge anklageskriftet som direktør for vekselbureauet Cash Me Aps med transaktioner til en samlet værdi på mindst 9.423.041 kr. brudt både straffeloven og hvidvaskloven.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/mikkel_skelskov_2.jpg
 Foto: TV3

Som far til Amalies datter var Mikkel Skelskov naturligvis også med i realityprogrammet "Amalies baby". Foto: TV3

Via sin advokat Ole Schmidt meddeler Skelskov over for Ekstra Bladet, at han nægter sig skyldig.

- Han (Mikkel Skelskov, red.) kan ikke erkende de forhold, han er tiltalt for. Han er tiltalt for hæleri af 9,4 mio. kr., hvilket er omsætningen i vekselbureauet i hele perioden, siger Ole Schmidt, der tilføjer, at hans klient ikke var klar over, at vekselbureauet blev brugt til hæleri og hvidvask.

I 2017 blev Mikkel Skeelskov dømt i Sø- og Handelsretten.

Dommen faldt, efter han tilbage i 2014 gik konkurs med natklubben Gold. Det skrev Ekstra Bladet dengang.

Konkurskarantænen betød blandt andet, at Mikkel ikke måtte stifte eller lede virksomheder, hvor han hæftede personligt, de næste to år.

Det var dog ikke noget, som Skelskov tog sig af.

- I bund og grund har det ikke berørt mig, fordi jeg ikke har forretningsaktiviteter i Danmark. Det er alt sammen i udlandet, sagde han til Ekstra Bladet.

null

Sponsoreret indhold