Reality7. december 2016

Amalie afslører: Mikkel ser sin datter

Mikkel Skelskov får endelig lov til at se datteren Josephine
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/samalie.jpg
 Foto: TV3

Siden Amalie Szigethys lille datter, Josephine, kom til verden i juli i år, har der været skrevet meget om Amalies forhold til datterens far Mikkel.

Også programmet ”Amalies Baby” satte fokus på forholdet, der bestemt ikke var godt. Nu ser det dog ud til, at Amalie og Mikkel Skelskov har fået det til at fungere som deleforældre.

Det fortæller Amalie til ugebladet Her & Nu.

- Jeg taler ikke om Mikkel. Men folk kan jo selv gætte sig til det. Jeg vil det allerbedste for Josephine, og jeg gør alt, hvad der gør hende glad, og det betyder, hun har begge sine forældre. Derudover er jeg ikke interesseret i at tale om ham, fortæller Amalie ifølge BT i den udgave af Her & Nu, der er på gaden i dag.

Amalie var ellers meget klar i spyttet inden Josephine kom til verden. Mikkel skulle ikke være en del af datterens liv.

- Han skal slet ikke blande sig, for han har ikke været en del af min graviditet, og jeg kommer til at skulle søge fuld forældremyndighed, lige så snart hun er født. Når man først har skidt på mig en gang, og det handler om det dyrebareste, jeg har, som er mit barn, så kan jeg freaking love dig for, at jeg vil kæmpe til jeg dør for, at hun har det godt, fortalte Amalie i et afsnit af "Amalies Baby".

Men nu ser det altså ud til, at der er kommet styr på det, så lille Josephine ser begge sine forældre.

Se flere billeder af Amalie i galleriet herunder

Amalie (billeder kun af hende, både gravid og ikke gravid)

Sponsoreret indhold