Paradise Hotel9. april 2016

Amalie pudsede politiet på sit ufødte barns far

Der er iskold luft mellem gravide Amalie Szigethy og faren til hendes ufødte barn, Mikkel Skelskov. Således har den tidligere Paradise Hotel-deltager pudset politiet på Mikkel efter en dramatisk affære
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/amalie_cp.jpg
 Foto: Claus Poulsen

Når Amalie Szigethy til juli føder sit første barn, havde hun formentlig drømt om en sand kernefamilie.

Men sådan bliver det ikke.

For Amalie, der venter en lille pige, er bestemt ikke på talefod med sit ufødte barns far, Mikkel Skelskov. Faktisk er deres forhold så betændt, at hun har pudset politiet på Mikkel Skelskov.

Det skriver Realityportalen.dk.

Ifølge mediet blev en sovende Amalie vækket ved, at det buldrede på hendes dør – og at der pludselig blev knust glas. Det var Mikkel, der forsøgte at tiltvinge sig adgang til lejligheden.

Amalie kontaktede politiet, som hurtigt var fremme. Men ordensmagten kunne ikke stille meget op, da Mikkels navn stadig florerer på lejekontrakten. Politiet kunne derfor ikke anholde eller fjerne ham, og da han nægtede at gå, endte Amalie med at tage hjem til sin mor og sove.

https://imgix.seoghoer.dk/amalie_mr.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

Amalie ankom torsdag aften alene til Zulu Awards i Forum. Se flere billeder af Amalie i galleriet nederst i artiklen. Foto: Mikael Rieck

Det var SE og HØR, der tilbage i januar kunne afsløre, at Amalie var gravid. Dengang fortalte hun glædesstrålende til SE og HØR, hvordan hun og Mikkel havde haft en romantisk ferie i Los Angeles, der altså endte i en graviditet.

- Mikkel ved, hvor meget jeg gerne ville have en baby, afslørede Amalie dengang over for SE og HØR.

- Jeg har oplevet alt det, som jeg skulle med fester, TV og det vilde liv, og jeg har altid haft en idé om, at jeg gerne ville være mor, når jeg var omkring 25 år. Så vi valgte at smide beskyttelsen, og ja, nu er jeg jo så gravid, udtalte Amalie dengang.

Lykken varede dog ikke længe. Blot to måneder senere kom det frem, at Mikkel havde forladt sin gravide kæreste – ifølge ham havde Amalie været ham utro med Peter ’Ulven’ Birch, som Amalie tidligere også har dannet par med.

Det har Amalie dog pure afvist – men under alle omstændigheder lander stormen ikke midt i en kernefamilie, når den til juli ankommer med en lille ny.

Se billeder af Amalie herunder:

Amalie på stranden (Alle fotos: Bo Lynge)

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_29.png

Sponsoreret indhold