Reality6. maj 2020

Ærlig Geggo i ny bog: Jeg savner Mikkel

– Jeg havde aldrig i mit liv troet, at vi skulle ende her, fortæller "Familien fra Bryggen"-stjernen, som håber, Kessler igen bliver en del af hendes liv.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/geggo_12.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Han var som en storebror – til tider endda som en far – for hende, da hun voksede op.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/geggo_1_0.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Skrækoperation
Geggo er ked af, hun som 18-årig første gang fik lavet sine bryster hos kirurgen Jørn Ege i Sverige.
– Da jeg så mine nye bryster for første gang, græd jeg, og jeg havde svært ved at stoppe. Det gjorde så ondt, og det var så grimt og så forfærdeligt. Jeg havde fået en slags dobbeltbryster på hvert bryst, og bevægede jeg bare armen lidt, kunne man se, at brystet delte sig op fra muskel til implantat. Det var simpelthen så dårligt lavet, fortæller Geggo, som fire et halvt år efter fik dem lavet om. (Foto: Dan Mariegaard)

Og det ærgrer "Familien fra Bryggen"-baben. Det fortæller hun i sin nye bog "Geggo – Fra vild teenager til businesskvinde og mor":

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/geggo_2_1.jpg
 (Foto: Politikens Forlag)

"Geggo – Fra vild teenager til businesskvinde og mor" udkommer onsdag den 6. maj.
I bogen fortæller Stephanie om sin OCD, der på et tidspunkt var så slem, at hun som 14-årig blev indlagt på åben psykiatrisk afdeling på Bispebjerg Hospital. Allerede som 8-årig begyndte bakterieforskrækkede Geggo at ridse i sine underarme med en saks.
– Jeg skar i min hud, fordi jeg følte, at jeg skulle have alle de bakterier ud af min krop, som jeg var sikker på, sad fast derinde, skriver realitystjernen.
Sidenhen begyndte hun at gå med mundbind, vaskede hænder op mod 85 gange i døgnet og gik i bad op til 10 gange i døgnet. (Foto: Politikens Forlag)

– Det er jo efterhånden ingen hemmelighed, at jeg desværre ikke rigtigt har kontakt med Mikkel i dag. Der har været så mange dumme uoverensstemmelser, som gør, at vi ikke taler sammen længere. Det er trist, og jeg savner ham.

Men sådan er det en gang imellem i familier, særligt når alle er så skidestædige.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/geggo_5_0.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Far er død
Stjernen har aldrig lagt skjul på, at hendes far, Sonny, ikke har været en del af hendes liv. Linse gik fra ham, da hun var gravid, fordi han havde et hashmisbrug, og siden blev han stiknarkoman. I 2015 forsøgte Geggo dog at genoptage kontakten med faderen, som var blevet clean, men det var ikke nogen succes, og hun droppede kontakten til ham.
I november 2019 fik Geggo en mail fra faderens veninde om, at han var blevet alvorligt syg. En uges tid senere ringede to betjente på Geggos dør. De bad hende om at sætte sig ned, inden de fortalte, at hendes far var død.
– Jeg ved ikke, om de forventede, at jeg ville bryde sammen, med det gjorde jeg ikke. Jeg var ikke ligeglad, men jeg var heller ikke som sådan berørt af det. En del af mig var nok lettet. Nu var det slut, fortæller hun i bogen. (Foto: Kaspar Wenstrup)

Jeg håber bare, at vi en dag kommer tilbage til hinanden, for jeg havde aldrig i mit liv troet, at vi skulle ende her, skriver hun i bogen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/geggo_11.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Moppers sidste tid
Den 21. november 2016 mistede familien sit overhoved, da Mopper gik bort, 78 år gammel. Linse, Mikkel, Geggo, Cengiz og Alba sad alle omkring hende.
– Mopper var ret medicineret, så jeg tror ikke, at hun var ved bevidsthed. Vi holdt hinanden i hånden, og vi var klar over, at det var tid til at sige farvel. Pludselig tog hun bare et sidste åndedrag og pustede ikke ud igen, skriver Geggo om det rolige og fine farvel, hvor Linse efterfølgende pludselig fór op.
– "Vinduet!" Og så løb hun hen, smækkede et vindue op og satte sig lettet tilbage. Min mor var pludselig kommet i tanke om, at man skal åbne vinduet, så sjælen kan få lov til at flyve ud. På en eller anden måde endte det med, at vi alle sad med tårer i øjnene og grinede. (Foto: Dan Mariegaard)

Latterlig grund

https://imgix.seoghoer.dk/geggo_4.jpg
 (Foto: Claus Fisker)

Mikkel Kessler, 41, med sin hustru, Lea Hvidt Kessler, 31. Da boksestjernen i efteråret deltog i "Vild med dans", spurgte SE og HØR ind til, hvorfor Linse og familien ikke havde været inde for at se ham.
– Det har jeg overhovedet ingen kommentarer til, lød det. (Foto: Claus Fisker)

Dengang fortalte Linse, 54, at det formentlig skyldtes, at hendes bror og Lea dagen før brylluppet var blevet forældre for tredje gang.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/geggo_3_1.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Så mor få bank
Geggo afslører, at hun som 6-årig så sin mor, Linse Kessler, 54, få bank af den daværende kæreste. Mens Geggo sad på sit værelse, hørte hun "klask klask klask".
– En mand råbte grimme ord, og min mor svarede: "La' så vær!" I væggen imellem mit værelse og min mors soveværelse var en slags lem, så vi altid kunne tale til hinanden og sige godnat. Der kravlede jeg op, fik åbnet og så min mor ligge på gulvet og dække sit ansigt, mens hendes kæreste med en klam, fedtet hestehale stod og sparkede løs på hende, fortæller Geggo.
Hun kunne se sin mor græde og kæmpe imod, så hun løb ind til hende og råbte ad kæresten, som stoppede og forlod lejligheden. (Foto: Kaspar Wenstrup)

Den præcise årsag til den iskolde luft har familiemedlemmerne dog aldrig afsløret.

– Det er så latterlig en grund, at jeg ikke kan fortælle dig den, sagde Geggo i sensommeren til SE og HØR.

null

Sponsoreret indhold