Familien fra Bryggen 31. marts 2020

Her er datoen: "Familien fra Bryggen" vender tilbage

Geggo har netop afsløret, hvornår "Familien fra Bryggen" vender tilbage på skærmen
(Foto: Thomas Laursen)

I hele 16 sæsoner har Linse, Cengiz, Geggo og co. underholdt tv-seere med deres udskejelser, og nu er 17. sæson lige på trapperne.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

På sin Instagram story afslører 29-årige Geggo nu, at den kommende sæson får premiere på TV3 og Viaplay den 23. april klokken 20.

Der er lagt op til en begivenhedsrig sæson: Geggo og Cengiz venter nemlig deres andet barn, og den vordende mor har tidligere fortalt, at de kommer til at afsløre barnets køn i det populære realityprogram.

På sin Instagram fortalte Geggo, at det til at starte med kun var Cengiz, der kendte til kønnet.

- Men sandheden er at jeg ved det ikke - det er kun Cengiz der gør. Jeg har valgt at trække spændingen. Hvornår jeg får det at vide må i finde ud af i den nye sæson af Familien fra Bryggen som har premiere i foråret... Og ja. Jeg er mega nysgerrig og fatter ikke hvordan jeg kan holde det ud - men det går faktisk overraskende godt, skrev Geggo på sin Instagram-profil.

Senere afslørede hun så, at Cengiz havde afsløret kønnet for hende, og hvordan han gjorde det, får vi nok højst sandsynligt at se i den kommende sæson af "Familien fra Bryggen".

"Familien fra Bryggen"s officielle Instagram-profil giver også et smugkig på en kommende sæson:

Sponsoreret indhold