Familien fra Bryggen31. marts 2020

Her er datoen: "Familien fra Bryggen" vender tilbage

Geggo har netop afsløret, hvornår "Familien fra Bryggen" vender tilbage på skærmen
https://imgix.seoghoer.dk/familien_fra_bryggen.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

I hele 16 sæsoner har Linse, Cengiz, Geggo og co. underholdt tv-seere med deres udskejelser, og nu er 17. sæson lige på trapperne.

På sin Instagram story afslører 29-årige Geggo nu, at den kommende sæson får premiere på TV3 og Viaplay den 23. april klokken 20.

Der er lagt op til en begivenhedsrig sæson: Geggo og Cengiz venter nemlig deres andet barn, og den vordende mor har tidligere fortalt, at de kommer til at afsløre barnets køn i det populære realityprogram.

På sin Instagram fortalte Geggo, at det til at starte med kun var Cengiz, der kendte til kønnet.

- Men sandheden er at jeg ved det ikke - det er kun Cengiz der gør. Jeg har valgt at trække spændingen. Hvornår jeg får det at vide må i finde ud af i den nye sæson af Familien fra Bryggen som har premiere i foråret... Og ja. Jeg er mega nysgerrig og fatter ikke hvordan jeg kan holde det ud - men det går faktisk overraskende godt, skrev Geggo på sin Instagram-profil.

Senere afslørede hun så, at Cengiz havde afsløret kønnet for hende, og hvordan han gjorde det, får vi nok højst sandsynligt at se i den kommende sæson af "Familien fra Bryggen".

"Familien fra Bryggen"s officielle Instagram-profil giver også et smugkig på en kommende sæson:

Sponsoreret indhold