Familien fra Bryggen14. april 2020

Fylder 30 år i dag: Se Geggos vilde forvandling gennem tiden

I dag fylder Geggo 30 år - og det fejrer vi ved at dele en perlerække billeder, der viser hendes forvandling gennem tiden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bb-335686_0.jpg
 (Foto: Aller Media)

Vi er vant til at se Geggo i en flot og anstændig designerkjole, når hun dukker op på den røde løber. Men da vi første gang stødte på Bryggen-stjernen, så hun noget anderledes ud.

Her var der noget mere Amager-tøs over Stephanie, som dengang rockede Christiania t-shirts og gigantiske øreringe, når der skulle tages billeder.

På billedet i toppen af artiklen er vi tilbage i 2007, hvor Geggo sidder sammen med sin forslåede onkel Mikkel Kessler, som netop har været i en hård boksekamp, ser det ud til.

Dykker vi længere ned i arkivet, får man et skønt tilbage på 2010'erne, hvor Geggo i sandhed viser, hvilket både fantastisk og skrækkeligt årti det var rent modemæssigt.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/bb-668925.jpg
 Foto: Jesper Sunesen

Øjenbryn så tynde som sytråd og øreringe med gods i. Geggo vidste præcis, hvordan man skulle se ud i 2010 (Foto: Jesper Sunesen)

I 2011 blev den første sæson af "Familien fra Bryggen" sendt på TV3, og fra den dag blev Amager-pigen folkeeje.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/bb-882919.jpg
 Foto: Krestine Havemann

Da Geggo sammen med resten af "Familien fra Bryggen" kom frem tilbage i 2011, var hun meget glad for mavebluser (Foto: Krestine Havemann)

I alle sæsoner af "Familien fra Bryggen" har Geggo, Linse, Mopper og resten af sjakket aldrig lagt skjul på, at de er fra Amager. På "lorteøen" ligger også fristaden Christiania, som Geggo også har haft et forhold til.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/sh-842388.jpg
 Foto: Claus Poulsen

Geggo har altid haft et tæt forhold til Mopper, som gik bort den 21. november. Her er mormor og barnebarn sammen tilbage i 2011 (Foto: Claus Poulsen)

Foruden Geggo er to af de mest prominente folk i "Familien fra Bryggen" selvfølgelig mor Linse Kessler og hendes bramfri veninde Didde Skjelmose.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/bb-97474.jpg
 Foto: Birger Storm

I ni år har vi fulgt Geggo, Linse og Didde på alverdens mærkelige eventyr i "Familien fra Bryggen" (Foto: Birger Storm)

I løbet af "Familien fra Bryggen" har vi set Geggo i alle slags situationer både lykkelig og ked af det. Men i 2014 dukkede Cengiz op i hendes liv, og siden da har hun været forelsket.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/sh-01299.jpg
 Foto: Mikael Rieck

Seere og fans af "Familien fra Bryggen" stødte for første gang på Cengiz i 2014. Siden da har han og Geggo været et par (Foto: Mikael Rieck)

Geggo og Cengiz har holdt sammen gennem tykt og tyndt, siden vi for første gang mødte dem i TV3-hittet.

Parret blev sidste år gift ved et storslået bryllup, og i fire år har de været forældre til deres skønne datter Alba. I år bliver familien udvidet fra tre til fire, da Geggo for nyligt afslørede, at hun er gravid.

I dag er Geggo en anstændig mor og kvinde, som næsten ikke er til at genkende fra billederne tilbage i tiden.

Og så fylder hun også 30 år i dag, 14. april. Stort tillykke med dagen!

https://imgix.seoghoer.dk/tv_guld_tsl_20200228_0203.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Geggo og Cengiz dukkede op til Billed Bladets tv-guld, hvor de lykkeligt fortalte om graviditeten og den kommende lillebror eller lillesøster til Alba (Foto: Thomas Laursen)

Sponsoreret indhold