Lea og Mikkel ude af karantæne: Men nu er de strandet i landet

(Foto: Kaspar Wenstrup)

Lea og Mikkel Kessler har de seneste mange uger opholdt sig på naturskønne New Zealand. De seneste uger dog i karantæne i forbindelse med den verdensomspændende coronapandemi.

Nu er parret – og deres tre børn – dog ”sluppet fri” af isolationen. Men det betyder blot, at et nyt problem har meldt sig.

Parret er nemlig strandet på New Zealand, der ligesom mange andre lande er lukket fuldstændig ned i forsøget på at inddæmme smitten. Og det betyder, at det er svært at finde fly, der kan og vil fragte én tilbage til hjemlandet.

På sin instagram-profil skriver Lea Kessler:

- Vi er FRI! Og forsøger nu alt hvad vi kan at komme hjem. Men det er ikke nemt. Landet er i total lockdown i foreløbig fire uger fra idag.  Vi krydser fingre for retur snarest (i må gerne krydse med os, skriver Lea Kessler, inden hun dog tilføjer, at de trods alt nyder New Zealands smukke natur.

Kendisfamilien har løbende delt billeder fra deres naturskønne rejse – og det har tidligere resulteret i hadske beskeder til familien.

Det er nemlig faldet flere for brystet, at familien har rejst rundt i New Zealand, mens resten af verden er mere eller mindre gået i hi.

I sidste uge tog Lea Kessler så selv bladet fra munden og forsvarede det faktum, at hun og Mikkel Kessler – samt parrets tre børn – lige nu opholder sig udenfor i det naturskønne land.

Det skete i et længere brev, som hun også delte på sin instagram-profil:

- Vi kunne godt have siddet i vores situation og være rigtige kede af det, længdes hjem og være bange og frustrerede. - og lad mig stoppe her for et kort øjeblik! - for havde det været sådan, havde det jo været helt ubærligt, at modtage nogle af de tarvelige og et par enkelte tilfælde, vanvittige beskeder, som er tikket ind de sidste dage, indledte Lea Kessler sit post på instagram.

- Vi rejser af flere årsager. Det er både vores job og vores absolut yndlingsting at foretage os! Vi forstår godt at nogle mennesker kan have andre holdninger til at rejse, end dem vi har. Og det har vi stor respekt for. Vi er ikke alle ens!

- Men det er meget vigtigt for os at slå fast, at når vi rejser rundt i verden med små børn, så har vi gjort vores forarbejde og har sat os ind i de pågældende forhold m.m., skrev hun.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close