Familien fra Bryggen4. september 2019

Kold krig i Brygge-familien: Linses mareridt

Konflikten raser i Kessler-klanen, hvor Mikkel og hans hustru, Lea, har cuttet kontakten til de øvrige medlemmer. Og Linse har måttet vælge side.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/linse_kessler_tsl_0.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Den 21. november 2016 sad Mikkel Kessler i sin bil sammen med storesøster Linse.

Et par timer forinden var deres elskede mor, Mopper, død, og de to søskende kørte til hendes lejlighed for at hente det tøj, hun skulle have på i kisten.

– Nu har vi ikke nogen mor mere, sagde Mikkel, mens Linse svarede:

– Men så har vi hinanden.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/mopper_wen.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Linse og Mikkel kom tættere på hinanden efter deres mor, Moppers, død i november 2016. Men nu er kontakten brudt. (Foto: Kaspar Wenstrup)

I 16 sæsoner af familien Kesslers realityudgave af en familiesaga har de brandet sig på, at det er dem mod resten af verden.

Men selv om brandet er stærkt, er familieidyllen nu smadret.

Mikkel Kessler og fru Lea Hvidt Kessler vil ikke længere tale med Linses datter, Geggo, og hendes husbond, Cengiz Salvarli.

Og midt i konflikten står familiens overhoved, Linse.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/linse_geggo_cengiz_foto_dm.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

"Familien fra Bryggen" er i forvejen ikke ret stor, men nu er den altså reduceret til Linse, Geggo, 29, Cengiz, 28, og deres lille Alba på tre år. (Foto: Dan Mariegaard)

Linse vælger side

Konflikten blussede for alvor op ved Geggo og Cengiz' bryllup i slutningen af april, hvor både Mikkel og Lea, som ikke deltog i kærlighedsfesten, stoppede med at følge Geggo og Cengiz på sociale medier.

Dengang forsikrede Linse dog over for SE og HØR, at alt var fryd og gammen.

– Lea fødte samme dag, som brylluppet begyndte om fredagen.

– Der er ikke noget ballade – vi er kun tre i familien, så det duer ikke, sagde Linse dengang.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/20180808_wen_-_skanderborg_126.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Hvor Cengiz og Alba ifølge bogen "Mopper og mig" jævnligt var med på hospitalet, da Mopper var indlagt, får man indtrykket af, at Mikkels hustru Lea Hvidt Kessler, 30, ikke besøgte sin svigermor den sidste tid. (Foto: Kaspar Wenstrup)

Og selv om den storbarmede matriark ikke var meget for at snakke om de verserende stridigheder i familien, da der forleden var pressemøde på den 16. sæson af "Familien fra Bryggen", røbede hun alligevel, hvem hun støtter.

– Jeg vil gerne forholde mig neutral i den her sag, men jeg kan sige så meget, at min loyalitet 100 procent ligger hos Geggo og Cengiz – og det vil den altid gøre.

Det er jo min datter, forklarede Linse ifølge Realityportalen.dk.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/geggo_wen_0.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Geggo har tidligere beskrevet sit forhold til Mikkel som et søskendeforhold. I dag er der koldt blod mellem eksbokseren og hans niece. (Foto: Kaspar Wenstrup)

Fælles turné aflyst

I foråret aflyste bror og søster, Mikkel og Linse, da også en stort anlagt turné med "The Kesslers", som deres fælles talkshow skulle have heddet, og som skulle have været afholdt her i efteråret.

Allerede dengang var konflikten brudt ud i kulissen, og Linse kunne derfor ikke garantere, at søskendeparret lagde en ny turné i kalenderen.

– Vi laver måske et nyt talkshow. Nu må vi se. Mikkel er megabooket, fordi han skal være med i "Vild med dans".

– Jeg tror ikke, nogen af os havde tænkt over, hvor omfattende "Vild med dans" er, og jeg har også rigtig travlt, sagde Linse tilbage i maj.

Siden er Linse ligesom Geggo og Cengiz altså røget på Mikkel og Leas "sorte SoMe-liste", og bror og søster følger således ikke længere hinanden på Instagram.

Sponsoreret indhold