Reality30. april 2020

Linses nye prioritet: Familie fremfor forretning

Det er gået op for Linse, at hun skal prioritere sin familie i stedet for alle sine iværksætterplaner.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/linse_12.jpg
 (Foto: Jeronimo Alba)

Vi kender hende som den grinende og altid glade brystbombe fra Bryggen. Men trods en langvarig karriere inden for realityverdenen, så er det ikke alle hendes vilde idéer og iværksættereventyr, der er endt lige godt.

For trods endnu en sæson af ”Familien fra Bryggen” har de sidste mange måneder været en særlig svær tid for Linse. Den hvileløse Brygge-beboer har haft gang i flere projekter, end hun kunne gabe over, hvilket særligt familien har bemærket.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/linse_2.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Både datter og mor er glade for, der nu er mere tid til familien og færre projekter i luften.
– Vi har aldrig talt så lidt sammen, som vi har gjort på det sidste, lyder det fra Geggo, så familietid er tiltrængt. (Foto: Kaspar Wenstrup)

– Vi har aldrig talt så lidt sammen, som vi har gjort på det sidste, lyder det fra Geggo i ”Familien fra Bryggen”.

Den manglende familietid tvang Linse til at overveje godt og grundigt, hvilke projekter der måtte lade livet for at få mere tid med datter og barnebarn.

– Jeg kan huske en dag, du skrev: “Mor, jeg kunne godt tænke mig også at høre om andet end dine forretninger”, og det kan jeg godt forstå. Det var faktisk også en af grundene til, jeg satte mig ned og tænkte: “Okay, nu finder jeg lige ud af, hvad der skal overleve, og hvad skal ikke”, siger Linse til sin datter.

Taber stort beløb

For den nu 54-årige Linse betød det, at hun både måtte sige farvel og tak til drømmen om sin veganske restaurant, Veganski, allerede inden åbningen af den og ikke mindst sit 154 kvadratmeter store hus i Dragør, som hun droppede blot 100 dage efter indflytning.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/linse_3.jpg
 (Foto: EDC Living Dragør)

Det blev ikke til lang tid i huset i Dragør – Linse er tilbage på Bryggen i stedet – og har prioriteret meget mere tid med familien. (Foto: EDC Living Dragør)

Begge store tab, der tilsammen har kostet hende tæt på en million kroner. Trods den store sum tabte penge er det dog ikke første gang, Linse står tilbage med røde tal på bundlinjen. Det har hun gjort flere gange gennem livet, så hun tager det roligt.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/linse_4.jpg
 (Foto: Martin Høien)

Hun nåede at uddele smagsprøver fra Veganski, men restauranten åbnede aldrig. (Foto: Martin Høien)

Ingen sex i årevis

Økonomisk krise eller ej – så er humøret hos brystbomben nemlig stadig ikke ramt. Ej heller forfængeligheden.

For udseendet skal altid være i orden, selv om realitydronningen ikke lægger skjul på, at der stadig ingen mand er i hendes liv.

– Jeg har jo ikke nogen omgang med mænd, og jeg har ikke sex, og det har jeg ikke haft i årevis efterhånden, lyder det fra Linse i programmet, mens hun forkæler sig selv med en cupping-behandling, der skal fjerne den uønskede appelsinhud.

Men trods ingen mænd og slukkede iværksætterdrømme så glædes Linse over, at hun om nogle måneder bliver mormor igen, når datteren Geggo og svigersønnen Cengiz giver Alba en lillebror eller -søster.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/linse_1.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Til sommer bliver Geggo og Cengiz forældre igen. Og glæden over at skulle være mormor igen er ikke til at rumme.
– Der er jo allerede en, der er så perfekt, og nu kommer der gudhjælpemig en til. Livet smiler jo til mig, siger Linse om familieforøgelsen. (Foto: Kaspar Wenstrup)

Ikke mindst glædes hun over den Linse, hun er i dag, der igen har tid til både drømme og familie.

Om det betyder, det er slut med nye iværksættereventyr – det må tiden vise.

Sponsoreret indhold