Se de store forvandlinger: Stjerner på skrump

Dennis Knudsen har gennemgået en stor forvandling i 2018. Han har blandt andet tabt sig 12 kilo.

Dennis Knudsen har gennemgået en stor forvandling i 2018. Han har blandt andet tabt sig 12 kilo.

(Foto: Kaspar Wenstrup)

55-årige Dennis Knudsen har i den grad haft fokus på sundhed i 2018 – i modsætning til året forinden, hvor han med egne ord ”bare drak og spiste” og havde travlt med tre spillefilm.

I starten af 2018 tog skønhedseksperten derfor til Club La Santa på Lanzarote og trænede løs til sin 5. ironman, som han gennemførte den 26. maj.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Peter Grosen)

– Præmien er et vægttab på 12 kilo, og jeg kan jo mærke, hvor godt jeg har det nu mentalt, psykisk og fysisk.

Jeg sover bedre, mit humør er bedre, og når jeg træner, er jeg ikke så plaget, lød det i juni til SE og HØR.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Kendisfrisøren nød godt af mad og drikke, her i selskab med Birthe Kjær, inden han tog tyren ved hornene og kom i topform. (Foto: Aller Media)

8 kg på 8 uger

Mens mange fik lidt ekstra kilo på sidebenene i julen, viste 39-årige Julie Berthelsen i december resultatet af et bootcampforløb hos træner Frida Hallqvist frem på de sociale medier.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Sådan så Julie Berthelsen, 39, ud, da SE og HØR interviewede hende i august – siden er der røget en del kilo ved hjælp af træning og kostændring.

Sådan så Julie Berthelsen ud, da SE og HØR interviewede hende i august – siden er der røget en del kilo ved hjælp af træning og kostændring. (Foto: Dan Mariegaard)

På otte uger smed sangerinden lige så mange kilo, så vægten lige inden jul nåede ned på 79 kilo.

– Nu har vi sat os to nye mål! Fra den 2. januar til slut marts skal der ske det, at jeg kommer i form til Arctic Circle Race, og dernæst skal jeg have min bodyage ned under reel alder.

Artiklen fortsætter under Instagram-billedet ...

View this post on Instagram

Et anderledes post. Både for at prale fordi jeg er så stolt af mig selv, men også for at inspirere. Jeg sad fast. I alt for mange kilo og en dårlig livsstil. Helt alvorligt. Alt for tit træt af mig selv. Så jeg bad om hjælp. Og igang kom jeg med en hård men den bedste jeg nogensinde har prøvet, bootcamp. Otte ugers bootcamp med kostændring og træning - nok til at jeg VED jeg denne gang vil holde det bagefter. Hvorfor? Fordi jeg på et ualmindeligt plan kan mærke den indre forskel. Een ting er hvad der sker med kroppen. Men det indeni? Uvurderligt. Næste uge har jeg sidste måling og vejning og i januar fortsætter jeg med hjælpen online. Jeg vil gætte på at jeg har tabt 8 kg. Men det der er sket inde i min krop kan ikke engang beskrives. Jeg havde ikke holdt til min skønne men benhårde juletourne uden dette skridt i denne retning. Delmål er derfor også vigtige. NU er jeg i den grad igang og jeg har et mål om at gennemføre Arctic Circle Race i slut marts. Så træningen skal for alvor igang i juleferien og så regner jeg med at de sidste fem kilo plus babysækken på maven svinder ind. Af hjertet tak @fridahallqvist for Body by Frida konceptet. Og din hjælp. Bare, Tak❤️ PS er du inspireret? Så tjek hende ud og hop med på online forløbet der starter 2.januar. OG vigtigst: BESLUT DIG FOR AT NU ER DET NU! Vi ved alle at det kræver en hel del ryggrad! Og det kræver en beslutning og en pagt! Jeg har i disse 8 uger haft det cooleste hold på 24 kvinder. Sammen gør vi det!

A post shared by Julie Berthelsen (@berthelsenjulie) on

(Foto: Instagram (Julie Berthelsen))

Vildt vægttab

Peter Schmeichels 28-årige datter Cecilie Schmeichel imponerede i det forgangne år med sit vilde vægttab.

Artiklen fortsætter under Instagram-billedet ...

(Foto: Instagram (Cecilie Schmeichel))

Hele 30 kilo har hun tabt, siden hun for godt halvandet år siden fødte sit 2. barn, Sofie, og gik i gang med at smide de ekstra kilo med hjælp fra eksperter og sin målmandsbror Kasper Schmeichel.

– Jeg har ændret mine madvaner og dyrket masser af sport – og ikke taget det som en slankekur, men en livsstilsændring, har Cecilie fortalt til SE og HØR.

Artiklen fortsætter under Instagram-billedet ...

View this post on Instagram

NOW 30KG LIGHTER! / SÅ RØG DE FØRSTE 30KG! 16 months ago when I gave birth to my baby girl, I had emergency c-section, under my recovery I was constantly told that my weight was a problem.. over and over again! I didn’t see how bad it had gotten until all this happened. I decided from that day that I had to change! I didn’t want to be a mother who couldn’t run around and play with my kids, I didn’t want them to know that side of me, I want them to be proud and see that I am a fighter! I am not done yet, my goal is at least 15kg more 🙏🏻🤞🏻 but so far so good! I am so grateful for all the support and help I have been given from friends and family! I could especially not have done it without the help of @frkskrump @majbrittlouringengell and my brother @kasperschmeichel, I am forever grateful 🙏🏻❤️. . #weightlosstransformation #weightlossjourney #weightloss #frkskrump #lost30kg #beforeandafter #journey #fighter #transformationmonday #goals #dream

A post shared by CECILIE PILKÆR SCHMEICHEL (@cecilieschmeichel) on

(Foto: Instagram (Cecilie Schmeichel))

Muskler i fokus

Til rollen som rockerkongen Tom i TV2’s ”Kriger” gennemgik 49-årige Lars Ranthe noget af en forvandling.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Fra TV2's "Kriger". (Foto: TV2)

– Jeg tabte mig 10 kilo, fordi jeg gerne ville have musklerne tonet frem, og så var du nødt til at brænde fedtet af, har skuespilleren sagt til B.T.

Til SE og HØR har Lars Ranthe fortalt, hvordan han omdannede hjemmet til et træningscenter.

– Fordi det var derhjemme, tog jeg lige 50 armbøjninger eller 50 armhævninger i pull-up-barren eller to minutters planke.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Sådan så Lars Ranthe ud, da han i 2017 var til premieren på ”Der kommer en dag” i selskab med hustruen Christine Albeck Børge. (Foto: Thomas Laursen)

9 kg lettere

Efter syv fredage i ”Vild med dans” afslørede 44-årige Signe Lindkvist at der var røget en del kilo i forbindelse med danseprogrammet.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Her ses hun med sin hårde træner, Thomas Evers Poulsen, 40. (Foto: Thomas Laursen)

– Et slag på tasken er, at jeg har tabt mig otte-ni kilo. Jeg kan selv se det og bliver lidt forskrækket, når jeg ser mig i spejlet, lød det med et grin.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close