Nyheder 21. juni 2015

Signe Lindkvist blev drillet som barn

TV-værten måtte lægge øre til lidt af hvert i barndommen.

41-årige Signe Lindkvist er populær som TV-vært, og pt. drøner hun rundt i det danske land som cirkusprinsesse i Cirkus Arena.

Men Signe Lindkvist har haft en anderledes barndom, og hun skilte sig mere ud fra klassekammeraterne i Espergærde i Nordsjælland.

– Jeg voksede op i et keramisk kvindekollektiv dengang i 70’erne, hvor kvinderne var nogle overdominerende, egenrådige damer. Der stod »Kvinde uden mand er som fisk uden cykel« og »Gud skabte manden, og siden har manden skabt sig« på toiletdøren, alle os børn sov i ét stort rum med køjesenge, og vi spiste fællesmad ved et langbord hver aften, siger hun til SØNDAG.

– Det var jo klart, at jeg blev drillet. Jeg gik i hjemmesyet tøj. Sådan nogle små veste og blomstrede bukser, min mor havde syet af en gammel faldskærm eller et eller andet. De andre havde alle sammen far og mor og Volvo, og jeg havde et æsel, vi kunne ride på ned til centeret. Det er jo logik, at jeg ligesom faldt udenfor, siger hun videre.

[node:aller-related-content]

Og Signe Lindkvist er sikker på, at modgangen har været med til at forme hende som person.

- Normalt ville man sikkert være gået ned over den modstand, jeg fik som barn, men jeg er en lille energisk korkprop, der altid har en gudsbenådet evne til at få mig selv op. Og så har jeg fra barnsben fået den der ukuelige tro på livet og troen på, at det er godt at være anderledes. Man kan sagtens leve af at skille sig ud.

 

 

Sponsoreret indhold