Julie Bertelsens store dag: Sommerbryllup med rensdyr

Julie Berthelsen drømmer om en uges bryllupsrejse alene med manden, når de næste sommer har sagt ja til hinanden. – Og så drømmer vi lidt om, at familien rejser ned til os, eller at vi mødes et andet sted og er sammen alle sammen, siger hun.

Julie Berthelsen drømmer om en uges bryllupsrejse alene med manden, når de næste sommer har sagt ja til hinanden. – Og så drømmer vi lidt om, at familien rejser ned til os, eller at vi mødes et andet sted og er sammen alle sammen, siger hun.

(Foto: Dan Mariegaard)

De blev forlovet sidste sommer – men 39-årige Julie Berthelsen har endnu ikke sagt ja til sit livs kærlighed, den 33-årige håndboldspiller Minik Dahl Høegh.

– Vi er så langt, at det bliver til næste sommer, siger Julie, da SE og HØR besøger hende i hjemmet i Odder.

– Vi kunne simpelthen ikke nå det til i år.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Da Julie for to år siden deltog i ”Vild med dans”, stod Minik klar med kys til sin nu kommende brud. (Foto: Claus Poulsen)

– Indtil for et par måneder siden havde jeg en idé om hvordan og hvorledes – men det må jeg erkende skal laves om nu, hvor vi flytter. Så der skal jeg lige have gang i planerne igen, siger sanglærken, som sammen med sin forlovede og parrets to børn, seksårige Casper Nanoq og toårige Sia, til oktober forlader det jyske og sætter kursen mod Solrød Strand, hvor de har lejet et hus de næste to år.

Artiklen fortsætter under billedet ...

39-årige Julie Berthelsen med hele familien i 2016

Minik og Julie med deres to børn, seksårige Casper Nanoq og toårige Sia. (Foto: Kaspar Wenstrup)

Stjernen har dog fundet en ønskedato for sit kommende bryllup.

– Jeg ville rigtig gerne have, det blev fredag den 5. juli næste år, lyder det.

– Hvis man er sådan lidt overtroisk, åndelig og spirituel, som jeg jo er, så er det noget med at tro på nogle gode tal, forklarer hun med et smil.

Rensdyr på menuen

Parret er også enige om, at de skal giftes i en kirke.

– Og så vil vi bare gerne have en rigtig god fest med vores familie og venner.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Når sangerinden siger ja til sin håndboldspiller, bliver det foran 80 af parrets nærmeste. – Vi prøvede faktisk at begrænse os, for vi vil ikke have et kæmpe bryllup. (Foto: Dan Mariegaard)

Stedet har de endnu ikke fundet, men de er sikre på én ting:

– Uanset hvor vi havner henne, er det et sted, hvor jeg skal spørge, om vi må komme med råvarerne selv, siger Julie, som sammen med sin kommende mand har særlige ønsker, når det gælder menuen.

– Vi vil rigtig gerne have rensdyr, lam, rejer, krabber og alt muligt grønlandsk. Og ofte er det en buffet, for det er vigtigt at spise meget og længe – og det er også vigtigt for os, griner hun.

Utraditionelt bryllup

Mens den tidligere ”Vild med dans”-deltager går op i, hvilken dato hun bliver gift, er hun mindre forhippet på at overholde gængse bryllupstraditioner.

– Vi har talt om, at vi gerne vil gøre det lidt mere utraditionelt – at vi ikke nødvendigvis skal danse inden midnat.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Det er Julie Berthelsens gode ven, 39-årige Jim Lyngvild som skal lave hendes brudekjole. – Så den bliver ikke kedelig, lover hun. (Foto: Mikael Rieck)

– Jeg har været til flere bryllupper, hvor det endte i stress, fordi: ”Ej, I skal danse inden midnat”! Hvorfor? ”Fordi det bringer held”!

– Hold kæft, vi har været sammen i skidelang tid! Jeg synes, det er så åndssvagt, lyder det med et grin.

– Hvis jeg har slør på, gider jeg faktisk heller ikke rigtig, at det skal rives i stykker. Og Minik er sådan lidt: ”Hvorfor klipper de slips og strømper?”. Det ved jeg ikke! ”Kan vi ikke godt undgå det?”.

– Det håber jeg! Er det igen uheld? Hold op!

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close