Smed ti kilo: Sådan blev Lars Ranthe forvandlet til rockerkonge

Lars Ranthe i \

Lars Ranthe i "Kriger".

(Foto: TV 2)

Han er især kendt for sin rolle som grosserer Madsen i den hyggelige TV 2-serie ”Badehotellet”.

Men lige nu er det en ganske anderledes rolle, der optager Lars Ranthe.

Den populære skuespiller er nemlig sprunget ud som hårdkogt, psykopatisk – og veltrimmet – rockerkonge i TV 2s nye spændingsserie ”Kriger”.

Artiklen fortsætter under billedet...

Lars Ranthe som psykopatisk rockerkonge i "Kriger". Foto: TV 2

Her han har lagt sit sædvanlige ”Badehotellet”-jakkesæt og optræder i stedet i klassisk rockeroutfit – med ar i ansigtet, tatoveringer og en særdeles veltrimmet krop.

49-årige Lars Ranthe måtte gennemgå noget af en fysisk forvandling for at blive klar til at være rockerkongen Tom.

Han har tabt 10 kilo – blandt andet ved at skrue op for træning og skære ned for sukker og kulhydrater. Han brugte dog ikke tid i træningscentret for at få trimmet kroppen – al træning foregik derhjemme, fortæller Lars Ranthe til Ekstra Bladet:

- Jeg fandt et træningssystem, der hedder calisthenics, som man kan bruge derhjemme. Al træning er med egen vægt, så det er med alle mulige former for armbøjninger, masser af planke, mavebøjninger og balance. I virkeligheden er det en blanding af yoga og træning, fortæller Lars Ranthe i interviewet med Ekstra Bladet og tilføjer:

- Jeg ville ikke i træningscenter og få en stor tyrenakke. Hvis en lille fyr som mig bliver helt bøffet, kommer det hurtigt til at se bøvet ud, så jeg valgte at gå efter en sej, senet og lidt Bruce Lee-agtig fornemmelse. Jeg ville være en tæt, lille psykopat, siger Lars Ranthe i interviewet.

”Kriger” bliver vist på TV 2 i aften klokken 20.

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close