Nyheder10. januar 2014

Lars Ranthe: Jeg scorer min kone hver dag

Skuespilleren, der netop nu er aktuel i TV2s Badehotellet, er efter 16 års parforhold stadig overbevist om at konen Christine er kvinden i hans liv
https://imgix.seoghoer.dk/media/d1fbad4c69d44b698c50d9017abf9cda.jpg
 Foto: Claus Poulsen/All OverDa den 44-årige skuespiller mødte sin kone for 16 år siden, var han helt sikker på, hun var uopnåelig, fordi hun simpelthen var så lækker og fantastisk, at han ikke i sin vildeste fantasi kunne forestille sig, at hun ville falde for en lille lort som ham. Det fortæller han i et interview i FEMINA.

- Fordi hun var så smuk og havde så meget integritet. Så nej, det kunne jeg slet ikke forestille mig. Så da vi pludselig kyssede til en fest, kunne jeg slet ikke fatte det. Det kan jeg stadig ikke. Og jeg har det da også sådan, at jeg skal score min kone hver dag, siger Lars Ranthe.

Læs på femina.dk, hvorfor Asger Aamund synes, mænd er nogle tøffelhelte

Har fortjent det ypperste
Og det gør han faktisk - scorer sin kone hver dag om og om igen.

- Selvfølgelig, det skal jeg da. Altså, jeg er helt rolig omkring, at hun elsker mig, men jeg synes stadig, hun er så fantastisk, at hun fortjener, at jeg gør mit ypperste, siger skuespilleren og fortæller, hvordan han så scorer hende hver dag:

- Jeg laver mad, rydder op, kysser hende, køber blomster, driller hende, fortæller hende, at hun er dejlig. For jeg er jo pisseheldig. Man kunne jo godt være endt med en trist trunte, som man blev træt af i løbet af et par år. Men der er så mange fede sider ved Christine; hun gider ikke tale i telefon, hun går ikke op i tøj og boligindretning - mange af de dér kvindedomæner interesserer hende overhovedet ikke.

Så hun er ikke typen, der flipper ud over, at du har givet børnene to forskellige strømper på?

- Er du sindssyg! Christine går selv med to forskellige strømper! Hun går slet ikke op i det dér, og det er SÅ sexet. Mange kvinder tror jo, at vi mænd synes, de er sexede, hvis de har gjort enormt meget ud af sig selv, og er überfeminine. Men der er altså mange af os, som bedst kan lide, når I er lidt mere afslappede. Og bare hviler i jer selv, siger Lars Ranthe til FEMINA.

Jeg fatter ikke, hun har giftet sig med mig", siger forfatteren Knud Romer. Læs artiklen på femina.dk


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/86e86e0afe7545f293eda7932a09ec54.jpgLars med sin kone (Foto: All Over)

Sponsoreret indhold