Nyheder29. august 2015

Pralede med designerstol i cellen – så ville politiet hapse den

Champagnedrengen – alias Mads Dinesen – havde indkøbt en dyr Arne Jacobsen-stol til sin celle, men lykken varede kort. Politiet ville nemlig have fingre i den, og det fik Champagnedrengen til at gemme den dyre stol af vejen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mads_dinesen.jpg
 Kaspar Wenstrup og Facebook

Han blev kendt som den unge fyr, der førte sig frem i det københavnske natteliv med store armbevægelser og champagne i stride strømme. Men sidste sommer blev Champagnedrengen, alias Mads Dinesen, idømt to år og seks måneders fængsel for bedrageri og dokumentfalsk for over 30 millioner kroner.

Men dommen har dog ikke fået Champagnedrengen til at droppe det ekstravagante liv.

Når man sidder inde, skal man nemlig sidde godt, lød det således fra Champagnedrengen, der for et stykke tid siden investerede i en Arne Jacobsen-stol til den nette sum af omkring 35.000 kroner.

Men lykken – eller siddekomforten om man vil – varede kort, for i går fik Mads Dinesen besøg af Bagmandspolitiet i cellen. De ville have fingre i stolen, fordi der var en manglende restbetaling i forbindelse med hans retssag.

Besøget af Bagmandspolitiet havde Mads Dinesen dog fået nys om, og derfor havde han let og elegant fået stolen fjernet, inden Bagmandspolitiet bankede på hans celledør.

- Vi forsøgte at hente stolen, men da vi kom ud til mandens celle, var stolen der ikke længere, siger anklagemyndighedens kommunikationschef Mikkel Thastum til Ekstra Bladet.
https://imgix.seoghoer.dk/11896240_10154412887933538_1239079870695900402_n.jpg

Pist væk er den dyre designerstol. Foto: Mads Dinesen/Facebook

- Jeg havde besøg af to betjente fra bagmandspolitiet her til morgen. De havde åbenbart set min lænestol, og mente den ville være pænere hos dem grundet en manglende restbetaling på 120.000 kr. i sagsomkostninger for min retsag... Nogen, der skal i Ikea i morgen?, skrev Mads Dinesen som kommentar til billedet af den forsvundne stol, som han lagde på sin Facebook-profil.

Men hvor "Ægget" nu er, er der ingen der ved. I stedet har Champagnedrengen fået en grøn mælkekasse at sidde på - og det huer næppe overklassefyren, som 18. august begrundede ”Ægget”-købet med følgende ord:

null
https://imgix.seoghoer.dk/11855832_10154394776868538_4823591972301209895_n.jpg

Der var lige plads til den dyre designerstol i Champagnedrengens celle. Foto: Mads Dinesen/Facebook

- Selvom jeg er homo, blev jeg træt af at få ondt i røven af Kriminalforsorgens plasticstole, hver gang jeg sad og lavede lektier, så nu har jeg været ude og købe min egen. Nu mangler jeg bare at slå en væg ned, så der rent faktisk er plads til den, skrev Mads Dinesen 18. august på sin Facebook, hvor han lagde et billede op af sin nye stol.

Stoleindkøbet er dog ikke første gang, at den dømte Champagnedreng gør sig bemærket. Sidste år fortalte Mads Dinesen, at han i tre tilfælde havde anmodet om samtaler med forskellige afdelinger i fængslet – årsagen var, at Champagnedrengen ikke var helt tilfreds med forholdet bag tremmer.

I én af anmodningerne kritiserede Champagnedrengen maden. Han forlangte derfor, at der skulle indføres lakrids fra Johan Bülow, fois gras fra Daniel Letz, Belvedere vodka, kaviar fra Rossini og champagne af mærket Dom Perignon årgang 2002.

11. juni sidste år blev Mads Dinesen idømt to år og seks måneders fængsel for bedrageri og svindel.

Sponsoreret indhold