Tvivl om Champagnedrengens donation til Danmarks Indsamlingen

Så er luksus-livet måske slut for champagnedrengen

Så er luksus-livet måske slut for champagnedrengen

Foto: Kaspar WenstrupDen konkursramte og bedragerisigtede Mads Dinesen havde spenderbukserne på, da der i lørdags var Danmarks Indsamling på DR.
Først ville han af med 10.000, dernæst 50.000 for til sidst at give hele 140.000 til udviklingsarbejde i Ulande, det skriver BT.dk.

Men folkene bag showet blev mistænksomme over den adfærd, og de fandt ud af, at firmaet, som var afsender på det store bidrag, Dikoin Denmark Holding, har været under konkursbehandling siden 20. november. Det lykkedes dem heller ikke at få fat på Mads Dinesen.

Mads Dinesen i terapi for sit misbrug

Derfor er donationen ikke talt med i det samlede beløb.

På sin Facebook-profil skriver den "Kræsne køber"-deltager følgende:

- Jeg er blevet bekendt med den røre min ellers velmente donation har givet i og med at DIKOIN DENMARK HOLDING ApS er under konkurs. Hvorom alting er, så lever jeg bl.a. af brandet DIKOIN, hvilket også stiftes som selskab på ny, og derfor skulle have brandingværdien i donationen. Da selskabet DIKOIN DENMARK HOLDING ApS er under konkurs er det selvfølgelig ikke dette, der betaler donationen, hvilket Danmarksindsamlingen også udmærket er klar over. Der blev ved donationen gjort tydeligt opmærksom på, at girokort skulle sendes til et andet selskab, hvilket også forventes at være sket. Det er ganske normalt at visse af mine selskaber indkøber annoncer til hinanden for at samle indkøbene og dermed opnå bedre priser. Jeg er ked af, at en ellers velment donation pludselig bliver genstand for beskyldninger om onde hensigter, men håber i det mindste at den øgede opmærksomhed kan gavne dem det hele handler om.

Mads Dinesens coke joke

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close