Nyheder12. juni 2014

Champagnedrengen: - Vigtigt, at jeg blev stoppet

Mads Dinesen accepterer sin straf
Af af
https://imgix.seoghoer.dk/media/fe0739a414194a6a9d9771c6b0b8e320.jpg
 Foto: Kaspar Wenstup
Champagnedrengen, alias Mads Dinesen, har valgt ikke at anke den dom på to år og seks måneder, som han i går modtog i retten i Glostrup. Her sad han på bænken tiltalt for intet mindre en 37 forskellige forhold. Han blev dømt for besiddelse af både kokain og hash og adskillige tilfælde af bedrageri, dokumentfalsk i millionklassen - og spirituskørsel.

På sin Facebook-profil skriver Champagnedrengen torsdag morgen, at det var vigtigt, at han blev stoppet:

LÆS OGSÅ: Champagnedrengen forlanger kaviar og champagne i fængslet

LÆS OGSÅ: Mads Dinesen: Ja, jeg har begået millionbedrageri

LÆS OGSÅ: Her er dommen til Champagnedrengen

- 'If you can't do the time, don't do the crime! Jeg blev idømt 1 år og 10 mdrs. fængsel for bedrageri for 3,8 millioner og dokumentfalsk for 34,8 millioner. Anklagemyndighed oplyser, at de har yderligere anmeldelser om bedrageri i mindst samme størrelse, som jeg undlader at blive sigtet for, hvis dommen accepteres, skriver han og tilføjer:

Desuden idømmes jeg 8 mdrs. fængsel for gentagende tilfælde af spiritus. Jeg har netop meddelt min advokat, at dommen accepteres. Det vigtigste for mig er, at jeg blev stoppet med spirituskørsel inden der skete nogen noget. Hvornår dommen skal afsones er endnu uvist', skriver han.

Mads Dinesen førte sig frem i det københavnske natteliv med store armbevægelser og champagne i stride strømme. Men 13. februar blev han varetægtsfængslet - sigtet for bedrageri og dokumentfalsk for over 30 millioner kroner.

Mads Dinesen og en 33-årig mand, som også har været tiltalt i sagen, havde blandt andet opkøbt elektronik og hårde hvidevarer og solgt det videre uden at betale den oprindelige sælger. Dinesen havde ligeledes pumpet værdien af sine virksomheder kunstigt op ved hjælp af dokumentfalsk for at opnå øgede kreditter.

Sponsoreret indhold