Nyheder13. juni 2014

Champagnedrengen: Fejrede dom med rosé og østers

... Mads Dinesen er dog på antabus
Af af
Mads Dinesen elsker champagne, som det ses. Efter sin dom slukkede han dog tørsten i et glas rosé
Mads Dinesen elsker champagne, som det ses. Efter sin dom slukkede han dog tørsten i et glas rosé
 Foto: Mikael RieckHvad giver man sig til, kort tid efter at man er blevet idømt to år og seks måneders fængsel for spritkørsel og bedrageri i millionklassen?

Ja, hedder man Mads Dinesen 'fejrer' man dommen med en mundfuld rosévin på café Victor, der ligger i København.

- Østers og rosé på Victor. Om jeg fejrer eller drikker sorgerne væk har jeg 14 dages betænkningstid til at finde ud af', skrev den 23-årige champagnedreng onsdag aften på sin Facebook-profil, hvor han også lagde et billede op, hvor han sidder med netop et glas rosévin på cafeen.

LÆS OGSÅ: Champagnedrengen: Vigtigt, at jeg blev stoppet

LÆS OGSÅ: Her er dommen til Mads Dinesen

LÆS OGSÅ: Nægter kokain-anklage: Havde taget det, hvis jeg vidste, det var der

Rosévinen kan dog synes en smule mærkelig, eftersom Champagnedrengen i retten i Glostrup slog fast, at alkohol hørte fortiden tiden, og at han nu er på antabus.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/c3c9630b392b4ea3aace75fb9793027a.jpgMads Dinesen er kendt som både champagneelsker og bedrager (Foto: Peter Grosen)


Men skulle det overhovedet være muligt at drikke alkohol, når man er på antabus?

- Det er jeg jo så et levende bevis på, at man godt kan. Det er ikke et problem i de mængder, jeg indtager, fastslog Mads Dinesen over for Ekstra Bladet.

I går skrev Mads Dinesen i en ny statusopdatering på Facebook, at han ikke anker sin dom.

Vin - og særligt champagne - har altid været en foretrukket drik hos den unge bedrager, der indtil 13. februar førte sig frem i det københavnske natteliv med store armbevægelser og champagne i stride strømme. 13. februar klappede fælden, og den festglade Mads Dinesen blev varetægtsfængslet - sigtet for bedrageri og dokumentfalsk for over 30 millioner kroner.

Mads Dinesen og en 33-årig mand, som også har været tiltalt i sagen, havde blandt andet opkøbt elektronik og hårde hvidevarer og solgt det videre uden at betale den oprindelige sælger. Dinesen havde ligeledes pumpet værdien af sine virksomheder kunstigt op ved hjælp af dokumentfalsk for at opnå øgede kreditter.

Sponsoreret indhold