Nyheder13. februar 2014

Champagnedrengen knaldet af privatdetektiv

Mads Dinesen var bleg, da han mødte frem til grundlovsforhør
Af af
Mads Dinesen var bleg som et lagen, da han blev ført ind til grundlovsforhør torsdag morgen.
Mads Dinesen var bleg som et lagen, da han blev ført ind til grundlovsforhør torsdag morgen.
 Foto: Kaspar Wenstrup

Champagnedrengen Mads Dinesens normale lidt rødmossede ansigtskulør var skiftet til bleg som et lagen, da han torsdag morgen blev ført ind til grundlovsforhør i Glostrup Ret i bedrageri-sagen mod den 22-årige Dinesen og en 33-årig direktør, der har fået nedlagt navneforbud, siden sagen blev kendt onsdag.

Han er sigtet for bedrageri og dokumentfalsk for over 30 millioner kroner. Forbrydelserne er begået i forening med den 33-årige.

Champagnedrengen anholdt

De to har blandt andet opkøbt elektronik og hårde hvidevarer og solgt det videre uden at betale den oprindelige sælger. Dinesen har ligeledes pumpet værdien af sine virksomheder kunstigt op ved hjælp af dokumentfalsk for at opnå øgede kreditter.

Hvis sigtelserne mod champagnedrengen holder til en domfældelse, er det tilsyneladende ved simpel svindel, at den 22-årige har finansieret sin ekstravagante livsstil, hvor han blandt andet har ejet natklubben Nasa og smidt om sig med penge på mere eller mindre provokerende måder.

Og Mads Dinesen har også været godt kørende, kom det frem ved dagens grundlovsforhør, der blev holdt for lukkede døre, så pressen alene hørte oplæsningen af anklagepunkterne.

Gavmild champagnedreng: Mangler du 140.000?

Mads Dinesen har blandt andet haft rådet over både en Porsche Cayenne, en Alfa Romeo og en Fiat 500. Alle bilerne har været leaset på falske årsopgørelser og lønsedler. Dinesen har under forløbet forsøgt at få finansieret et køb af Porschen, der koster 1,2 millioner kroner, uden at han ifølge anklageskriftet har haft "evne eller vilje" til at betale for det eksklusive køretøj.

Ifølge bt.dk måtte leasingselskaberne hyre en privatdetektiv for at finde de tre biler, som blev fundet ved en parkeringsplads på Skodsborgvej i Skodsborg.

Også to BMW'er, som Dinesen og den medsigtede leasede, forsvandt sporløst, da de to ikke betalte for bilerne. Privatdetektiver måtte ifølge bt.dk igen på banen og fandt de to biler på Uplandsgade på Amager og ved Fisketorvet.

Dinesen nægtede sig skyldig i dette anklagepunkt, og hans advokat mente ikke, at der var tale om bedrageri eller at hans klient havde "kriminelle hensigter".

Sponsoreret indhold