Nyheder12. februar 2014

Champagnedrengen anholdt

Sigtet for at svindle for 30 millioner kroner
Så er luksus-livet måske slut for champagnedrengen
Så er luksus-livet måske slut for champagnedrengen
 Foto: Kaspar WenstrupSå er den igen gal med Mads Dinesen. I morges anholdt og sigtede de ham og en anden for bedrageri og dokumentfalsk for over 30 millioner kroner.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger har den 22-årige Mads Dinesen og en 33-årig medsigtet opkøbt elektronik og hårde hvidevarer, som de har solgt videre uden at betale den oprindelige sælger. Fortjenesten har de selv beholdt.


Tvivl om Mads Dinesens donation til Danmarks Indsamlingen

Mads Dinesen er blandt andet kendt for at have ejet natklubben Nasa og at have deltaget i programmet "Kræsne købere" samt for at smide om sig med penge på mere eller mindre provokerende måder. Blandt andet har han hældt champagne i en kirkebøsse og lagt billedet på Facebook. Derudover har han været i pressen flere gange beskyldt for at snyde og bedrage. Nu sker det så igen.

Champagnedrengen har angiveligt forfalsker dokumenter, så hans firma fremstod mere værdifuldt, end det var. Det gjorde han for at få leverandører overbevist om, at de kunne give ham kredit.

Mads Dinesen i terapi for sit misbrug


- Vi sigter direktøren for systematisk at have stiftet selskaber med forfalskede dokumenter, og vi ser med stor alvor på en sådan form for kriminalitet, som kan undergrave tilliden til selskaber med begrænset ansvar, siger vicestatsadvokat Per Fiig til Ekstrabladet.dk.

De to direktører fremstilles i grundlovsforhør i morgen.

Sponsoreret indhold