Nyheder11. april 2014

Champagnedrengen forlanger kaviar og champagne i fængslet

Den bedragerisigtede forlanger bedre forhold bag tremmer
Af af
Mads Dinesen forlanger bedre forhold i fængslet
Mads Dinesen forlanger bedre forhold i fængslet
 Foto: Peter Grosen
Han førte sig frem i det københavnske natteliv med store armbevægelser og champagne i stride strømme. Men 13. februar blev Champagnedrengen alias Mads Dinesen varetægtsfængslet - sigtet for bedrageri og dokumentfalsk for over 30 millioner kroner.

Nu er han igen på fri fod - og er åbenbart ikke helt tilfreds med de forhold, han levede under i fængslet. I hvert fald har Champagnedrengen lagt et billede på sin Facebook-profil, hvor han i tre tilfælde anmoder om samtaler med forskellige afdelinger i fængslet.

LÆS OGSÅ: Champagnedrengen knaldet af privatdetektiv

I en af anmodningerne kritiserer Champagnedrengen maden i fængslet. Han forlanger derfor, at der skal indføres lakrids fra Johan Bülow, fois gras fra Daniel Letz, Belvedere vodka, kaviar fra Rossini og champagne af mærket Dom Perignon årgang 2002.


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/5608bd3642f94ba08f9fcbf938275402.jpg
Her er de tre anmodninger, som Champagnedrengen har skrevet (Foto: Mads Dinesen/Facebook)Og dér stopper Champagnedrengen ikke. I en anden anmodning forlanger han, at han fremover vil blive transporteret i en Mercedes frem for den Toyota, der blev brugt.

Om det er lykkedes Mads Dinesen at få indfriet nogle af kravene, melder historien intet om, men mon dog?

LÆS OGSÅ: Mads Dinesen er på fri fod

Mads Dinesen er kendt for sin hang til champagne og store armbevægelser i byen, hvor han blandt andet har blendet en tusindekroneseddel i sin drink. Efter sin anholdelse er han sigtet for bedrageri og dokumentfalsk for over 30 millioner kroner. Forbrydelserne er begået i forening med en 33-årig mand.

De to har blandt andet opkøbt elektronik og hårde hvidevarer og solgt det videre uden at betale den oprindelige sælger. Dinesen har ligeledes pumpet værdien af sine virksomheder kunstigt op ved hjælp af dokumentfalsk for at opnå øgede kreditter.

Hvis sigtelserne mod champagnedrengen holder til en domfældelse, er det tilsyneladende ved simpel svindel, at den 22-årige har finansieret sin ekstravagante livsstil, hvor han blandt andet har ejet natklubben Nasa og smidt om sig med penge på mere eller mindre provokerende måder.


Og for de millioner af kroner, som Champagnedrengen har snydt med, har han blandt købt en Porsche Cayenne, en Alfa Romeo og en Fiat 500. Alle bilerne har været leaset på falske årsopgørelser og lønsedler.

Sponsoreret indhold