Nyheder28. august 2015

Politiet ville hapse hans designerstol - nu har Mads Dinesen købt svinedyrt TV

Den bedrageridømte Mads Dinesen fik for nyligt besøg af Bagmandspolitiet i sin celle. De ville hapse hans dyre, nyindkøbte designerstol, som han dog forinden havde gemt af vejen. Det har dog ikke afholdt Mads Dinesen fra at gå på indkøb igen – denne gang har han investeret i et svinedyrt B&O-fjernsyn
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mads_dinesen_tv.jpg
 Facebook og Kaspar Wenstrup

Han blev kendt som den unge fyr, der førte sig frem i det københavnske natteliv med store armbevægelser og champagne i stride strømme.

Men selvom Mads Dinesen nu bor i en ni kvadratmeter stor celle – dømt for bedrageri i millionklassen – fortsætter han det ekstravagante liv.

For nyligt investerede Champagnedrengen, som Mads Dinesen også kaldes, således i en Arne Jacobsen-stol, fordi han med egne ord ”skulle sidde godt, når man sidder inde”.

Dog var stole-eventyret en kortvarig affære – Bagmandspolitiet kom i denne uge forbi, fordi de ville tage stolen. Der var nemlig en manglende restbetaling på 120.000 kroner i forbindelse med hans retssag.

Men troede du, at besøget fra Bagmandspolitiet har fået Mads Dinesen til at droppe de pebrede indkøb, kan du godt tro om.

I går blev dankortet igen luftet. Og denne gang var det et TV, der røg i ”indkøbskurven”.

Og det var naturligvis ikke et hvilket som helst TV, som Mads Dinesen investerede i torsdag.

https://imgix.seoghoer.dk/11899916_10154416309098538_7628108296842528591_n.jpg

- Jeg prøvet at indrette mig så godt, som jeg kan på de ni kvadratmeter, jeg har. Du har ret i, at fjernsynet vil gøre sig bedre i en penthouse på Østerbro, men det er nu engang ikke de muligheder, jeg har, siger Mads Dinesen til SE og HØR. Foto: Mads Dinesen/Facebook

- Jeg havde ikke noget fjernsyn, og det er kedeligt at afsone uden fjernsyn. Derfor købte jeg et TV i går. Det er et BioVision 9 på 50 tommer med mediecenter og harddisc-optager, fortæller en glad Mads Dinesen til SE og HØR.

Den enorme hjemmebiograf har en nypris på omkring 180.000 kroner, men så mange mønter har Mads Dinesen dog ikke hevet op af lommen. Den er nemlig købt brugt, fortæller han.

- Den præcise pris holder jeg for mig selv, siger han og tilføjer, at den naturligvis er indkøbt for ”hvide penge”:

- Det er jo klart, at jeg skal fremlægge, hvor pengene kommer fra over for Kriminalforsorgen. Når jeg lige pludseligt får møbler ind i cellen for så mange penge, så skal de jo have en eller anden form for bevis på, hvor pengene kommer fra. Det kan jo ikke nytte noget at købe ind for ulovlige penge. Så jeg har jo måtte fremlægge dokumentation for, at pengene er hvide og lovlige, siger Mads Dinesen, der dog ikke ved, om TV-indkøbet får Bagmandspolitiet til at banke på hans celle igen.

- Det kan da godt være. Det må jeg se, siger han.

Mads Dinesen, der sidste sommer blev idømt to år og seks måneders fængsel, har modtaget ikke så få negative kommentarer fra folk, der slet ikke kan forstå hans ekstravagante livsstil. Og mange har også smidt hånende kommentarer i hans retning, efter at Bagmandspolitiet for nyligt hapsede hans Arne Jacobsen-stol.

”Det har han sgu fortjent”, lød mange af kommentarerne.

Til dét siger Mads Dinesen:

- Det har jeg jo også! Men jeg køber det, fordi jeg jo skal have en stol at sidde i eller et TV. Og jeg kan ikke nøjes. Det er jeg ikke så god til. Så må jeg tage de verbale lussinger, der følger med. Det er jeg mand for.

Sponsoreret indhold