Nyheder6. juni 2014

Champagnedrengen: Ja, jeg har begået millionbedrageri

Mads Dinesen håber på mildere straf
Af af
I håb om at få en mildere straf erkender Champagnedrengen bedrageri i millionklassen
I håb om at få en mildere straf erkender Champagnedrengen bedrageri i millionklassen
 Foto: Kaspar Wenstrup




Han er vant til et liv i overhalingsbanen med rigelige mængder champagne og store armbevægelser, og derfor lyder en længere tur bag lås og slå næppe lokkende for den 22-årige Mads Dinesen.

Derfor har Champagnedrengen, som Mads Dinesen også kaldes, nu tilstået millionbedrageriet i håb om at få en mildere straf.

Det bekræfter Københavns Vestegns Politi og SØIK (Statsadvokaten for Særlig Økonomisk og International Kriminalitet, eller Bagmandspolitiet) over for BT:

LÆS OGSÅ: Champagnedrengen knaldet af privatdetektiv

- Vi har haft nogle drøftelser, som er mundet ud i noget, som både forsvarer og anklager kan leve med. Jeg tror, alle parter gerne ser den her sag afsluttet, og derfor kører den som en tilståelsessag, siger Michael Juul Eriksen, der er forsvarer for den anden sigtede i sagen, en 33-årig mand.


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/a326274a771e44d6830e9cbafbbb9937.jpg



Han elsker champagne, men Mads Dinesen kan se frem til at skulle undvære de dyre dråber (Foto: Mikael Rieck)


Mads Dinesen blev anholdt den 12. februar, og efterfølgende blev han sigtet for 15 forhold.

LÆS OGSÅ: Gavmild Champagnedreng: Mangler du 140.000 kroner?

Mads Dinesen og hans kammerat har blandt andet opkøbt elektronik og hårde hvidevarer og solgt det videre uden at betale den oprindelige sælger. Dinesen har ligeledes pumpet værdien af sine virksomheder kunstigt op ved hjælp af dokumentfalsk for at opnå øgede kreditter.

Hvis sigtelserne mod Champagnedrengen holder til en domfældelse, er det tilsyneladende ved simpel svindel, at den 22-årige har finansieret sin ekstravagante livsstil, hvor han blandt andet har ejet natklubben Nasa og smidt om sig med penge på mere eller mindre provokerende måder. Han har blandt andet blendet en tusindkroneseddel i en drink.

Og for de millioner af kroner, som Champagnedrengen har snydt med, har han blandt købt en Porsche Cayenne, en Alfa Romeo og en Fiat 500. Alle bilerne har været leaset på falske årsopgørelser og lønsedler.

Sponsoreret indhold