Janni har sagt 'nej' til arv: Karsten Ree god for 3,6 milliarder

Karsten Ree holder det hemmeligt, hvordan han vil sikre Janni efter sin død.

Karsten Ree holder det hemmeligt, hvordan han vil sikre Janni efter sin død.

Foto: Aller Media

 

 

Karsten Ree der i sin tid stiftede Den Blå Avis og blev milliardær, da han solgte den til eBay for næsten to milliarder kroner fik næsten halvveret sin formue, da han investerede 800 millioner kroner i Amagerbanken, der gik ned i forbindelse med finanskrisen, hvorfor Ree måte skrive alle de 800 millioner på tabskontoen.

Ree var rasende over tabet, da han mente, at han havde stillet den gigantiske pose penge til rådighed for banken på falske forudsætninger, men i stedet for at sætte sig over i et hjørne og blive en bitter mand, satte han resten af sin fomue i arbejde.

Og han har her ti år efter, at finanskrisen for alvor ramte Danmark, så rigeligt tjent det tabte ind og mere til.

I et interview med Ekstra Bladet vurderer han selv, at hans samlede formue er oppe i svimlende 3,6 milliarder kroner.

Men selv om han er ramt af blærekræft og en ny skulder, der holder ham vågen om natten på grund af smerter, så hviler han ikke på pengesedlerne, men sætter dem konstant i omløb i nye investeringer for at øge formuen yderligere.

Hans erklærede mål er nu at blive milliardær i pund, og med dagens kurs på den britiske møntfod skal hans formue mere end fordobles, hvis målet skal nås. Helt nøjagtig skal Karsten Ree op på en formue på 8,4 milliarder kroner, hvis han vil kalde sig pund-milliardær.

At læne sig tilbage og erklære sig tilfreds med de 3,6 milliarder kroner og slappe af og nyde livet på første klasse resten af sine leveår ligger ham fjernt.

- Jeg ser utroligt mange mennesker, der ødelægger sig selv og forkæler sig selv ihjel og går til i dekadence. Så slukker livets lys! Man bliver nødt til at kunne sætte pris på de små ting, ellers går man i stykker, siger han til Ekstra Bladet.

 
 
Brylluppet foregik på Rudersdal Rådhus i mere eller mindre hemmelighed.
 
Det var oprindelig ikke meningen, at de skulle have været gift på det tidspunkt, men Karsten Ree stod over for en operation i forbindelse med sin kræftsygdom, og det fremskyndede beslutningen.
 
Du kan se vielsen herunder:
 
 
 
Da parret blev gift, var der dem, der troede, at Janni gjorde det for pengenes skyld med udsigten til at arve sin stenrige mand, men det er ikke tilfældet.
 
 
Parret fik udfærdiget og tinglyst en ægtepagt før ægteskabet, hvor Janni fraskrev sig al arv.
 
– Ingen vidste noget om brylluppet, så for at der ikke skulle blive ævl og kævl med børnene, sagde jeg, at vi skulle lave særeje og en ægtepagt, hvor hun fraskrev sig al arv. Det tror jeg, at hun har gjort meget klogt i, siger milliardæren til Ekstra Bladet, inden han tilføjer.
 
 
– Men jeg lader ikke mine kære i stikken, så jeg har nok noget i ærmet. Mere vil jeg ikke fortælle, siger Karsten Ree.
 
Galleri - Janni Ree i bikini:

Janni Ree i bikini på Zanzibar

 
 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close