Uhyggelig episode fredag nat: Janni frygtede kidnapning

Foto: Mikael Rieck

Janni Ree havde fredag nat en oplevelse, som hun nok sent vil glemme. Og det var i allerhøjeste grad en oplevelse, hun gerne ville have været foruden.

Janni var kommet hjem fra et middagsselskab og besluttede sig for at lufte sine to hunde, inden hun gik i seng. Men lufteturen blev alt andet end hyggelig, for pludselig opdagede Janni, at en bil begyndte at følge efter hende.

- Den kørte ikke med almindelig fart. Den trillede og havde ingen lys på, og jeg kunne mærke, at de holdt øje med mig. Da jeg var uden for en ejendom, hvor der var helt mørkt, kørte de helt hen og stoppede bilen, fortæller Janni til HER&NU.

Hun kunne mærke, at personerne i bilen stirrede på hende, og det var meget ubehageligt. Heldigvis kom to biler kørende i den modsatte kørebane, og Janni skyndte sig at rende over på den anden side af Strandvejen, hvor hun fik fat i sin mobil og ringede efter sin mand, Karsten Ree.

Han skyndte sig at komme ud, men der var den mystiske bil allerede kørt.

- Man tænker jo, at der nemt kunne komme en bil forbi og tage en med i et snuptag. Det er sådan nogen tanker, der går gennem mit hoved nu, fortæller en stadig rystet Janni til Ekstra Bladet.

Parret har nu valgt at opgradere sikkerheden i deres villa på Vedbæk Strandvej.

Se et galleri med parret i Afrika herunder:

Janni og Karsten Ree i Afrika

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close