Forsidefruer3. maj 2018

Janni Ree har mistet sin far

Forsidefruen Janni Ree har mistet sin far, der igennem længere tid havde kæmpet mod kræften
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sdfjann.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Janni Ree har mistet sin far, efter han i flere år har kæmpet mod kræften.

Det skriver hun på sin blog.

- Min elskede far er gået bort, han sov stille ind. Han tabte desværre kampen til kræft, men kæmpede til det sidste. Min far var elsket af alle, han havde et hjerte af guld, skriver Janni på bloggen.

På bloggen skriver hun også, at hun er knust over tabet.

- Min far var en livsnyder, i ordets bogstaveligste betydning. Han elskede simpelthen livet og alt hvad det indebar. Min far havde et humør, og en glæde som kun de færreste, er i stand til at opretholde hele livet. Til det sidste var det humoristiske blink i øjet, og det giver mig styrke. Jeg er knust over at have mistet min elskede far, som hele mit liv har været mit faste anker, skriver Janni.

Jannis far havde haft kræft i leveren i fem år, og i sidste uge fortalte hun til SE og HØR, at faren ikke havde langt igen.

- Hans organer er så småt stået af, og han er helt gul. Han har fået tappet ti liter væske fra bughulen, og det har også været et pres for ham ikke at kunne komme af med det. Han er på morfin og stesolid og får også noget for tanke-mylderet, for det er jo forfærdeligt at være fanget i sin egen krop uden at kunne tale og give udtryk for, hvordan han har det. Han vil bare gerne dø, men aktiv dødshjælp er jo forbudt, men det er jo forfærdeligt for os at overvære ham ligge der. Det er mega-hårdt, og vi græder hele tiden, og selv Karsten, som er en voksen stærk mand, er også stærkt berørt af situationen, sagde Janni til SE og HØR.

Her fortalte hun også, at han hverken spiste eller drak.

- Han var ved at blive kvalt, både når han spiste og drak, og lægerne kunne heller ikke få en sonde ned i halsen på ham, men nu har de fundet en måde at give ham noget protein, sagde Janni. Hun forklarede også, at faren mest af alt bare ønskede at dø. - Selv om han er svækket og ikke kan tale, har han haft kræfter nok til at hive slangerne ud af kroppen flere gange. Han vil gerne dø. Da han stadig kunne hviske, bønfaldt han os om at få lov til at komme hjem og dø i sin lejlighed på Østerbro. Når vi er på besøg græder han, og så må vi tørre tårerne væk, sagde en knust Janni Ree til SE og HØR. Janni Rees far blev 70 år gammel.

Sponsoreret indhold