Divaer i junglen6. april 2018

Janni svarer igen: Caroline er et sørgeligt menneske

Janni Ree er slet ikke tilfreds, efter Caroline Petersen i går sagde, at hun opførte sig som en på 15
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/janni_2.jpg
 Foto: TV3

"Divaer i Junglen"-dramaet ser ikke ud til at slutte lige foreløbigt, og nu svarer Janni Ree igen, efter at Caroline Petersen i går sagde, at Janni havde været en kælling, og at hun opførte sig som en på 15.

- Jeg er ked af, at det skal ende herhen, hvor det er endt hen, for jeg havde egentlig ikke noget imod Janni inden det her program. Men jeg har set en side af hende, som jeg virkelig ikke troede. Altså kvinden er 47 og opfører sig som en på 15, fortalte Caroline i går til SE og HØR. Og det er det, der nu får forsidefruen til at svare igen.

Og Janni lægger bestemt ikke fingre imellem i sit nye blogindlæg, hvor hun kalder Caroline for et sørgeligt menneske.

- Som de fleste seere allerede har opdaget i første afsnit af “Diva’er i junglen” er Caroline billig – hun render rundt med brysterne hængende ud af kjolen, uhygiejnisk, og ubegavet at høre på. Det har hun naturligvis ret til, men det bliver altså belastende, når man tvinges til at bo sammen med hende i en primitiv lejr i en jungle, skriver Janni på bloggen.

I sit blogindlæg fortæller Janni også, at det hverken har noget med alder eller spotlight at gøre, at hun er vred på Caroline og Rikke Chili. Det er ellers nogle af de ting, som Caroline i går fremhævede i et interview med SE og HØR.

- Det har intet (som antydet) med alder at gøre, når jeg fortæller sandheden om hende og Rikke senere i programmet. Alder er fuldstændig ligegyldig. Det handler heller ikke om (som antydet) at jeg ønsker mere spotlight på mig. Jeg er allerede kendt og er gift med Karsten Ree, og vi får rigeligt med spotlight, modsat andre i programmet. Det handler om, at jeg er ked af at have deltaget i programmet. Jeg synes, som tidligere nævnt, at jeg er fuldstændig fejlcastet, skriver Janni. Janni har faktisk slet ikke noget pænt at sige om Rikke Chili og Caroline. - Caroline er desperat for at få lidt opmærksomhed, og blive i medierne. Hun ved det er på lånt tid, ingen kan tage hende seriøs. Med hensyn til Rikke, kan man jo gå tilbage i arkiverne, og finde hende for 6 år tilbage. Det taler for sig selv, og hvis der ellers er klippet på den rigtige måde i Divaer i junglen, kan man se hvor billig hun er, skriver Janni. Du kan høre, hvad Caroline havde at sige om Janni, i vidoen herunder Artiklen fortsætter efter artiklen

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Udover Janni Ree, Caroline Petersen og Rikke Chili, så er Maja Bebe, Fie Laursen og Sasha Klæstrup også en del af årets udgave af "Divaer i Junglen".

Janni er da heller ikke den eneste i programmet, som Caroline har været oppe at skændes med.

Hele første afsnit af "Divaer i Junglen" handlede nemlig om den bitchfight, som Fie Laursen og Caroline Petersen efterhånden har haft med hinanden i flere år.

Du kan se flere billeder af Janni Ree i galleriet herunder

Janni Ree i bikini på Zanzibar

Sponsoreret indhold