Nyheder 24. august 2016

Janni Ree: Jeg putter sæbe op i Karstens numse

Janni Ree og radioværten Ditte Okman har indgået et nyt blogsamarbejde. De lover, at det bliver fuldstændig vanvittigt
Foto: Thomas S. Laursen

Der er ikke det, der ikke bliver talt om, når Janni Ree og Ditte Okmans nye blog, 2Girls, går i luften, fredag.

Pigerne mødte hinanden til en filmpremiere for ti år siden, og det er der både kommet et personligt og et arbejdsmæssigt forhold ud af. Det munder nu ud i en blog, der handler om alt, hvad der vedrører kvinder. Ikke kun det pæne, men bestemt også det grimme. Målet med bloggen er at underholde og dele alt det, kvinder så sjældent deler på en blog; nemlig det hele. Og det kan man vidst rolig sige. I en videoteaser for bloggen, SE og HØR har set, taler pigerne nemlig med Jannis mand Karsten om afføring:

- Vi tager begge magnesium om aftenen for at komme af med det (afføring, red.). Men det synes Janni så ikke er nok, så hun putter flydende sæbe op, siger Karsten Ree i klippet.

Han tilføjer:

- Jamen, vi kan jo ligeså godt være alvorlige omkring det.

Ditte Okman dør af grin og skriger:

- Op i numsehullet?

Janni griner og siger:

- Jeg har prøvet det på Karsten.

- Men det duede slet ikke for mig, siger rigmanden i klippet.

Efterfølgende forklarer Janni, at tricket hjælper hende med at komme af med sin afføring.

- Jeg gør det for at komme på toilettet hvis jeg har travlt, og skal ud af døren, siger hun efterfølgende til SE og HØR.

I det hele taget er bloggen lavet af to kvinder, der er kommet til at holde meget af hinanden.

- Jeg mødte Janni til en premiere for 10 år siden. Jeg var meget fascineret af det der blanke image, hun havde med Oddset-reklamerne, men så mødte jeg hende igen i forbindelse med mit radioprogram ("Det, vi taler om" på Radio24Syv, red.), hvor det gik det op for mig, at hun har en sygt god, sygt sjov humor. Så da Janni foreslog det her projekt, kunne jeg ikke sige nej. Jeg har tisset i bukserne flere gange under forberedelserne til denne her blog. Men jeg er også blevet rørt. Vi kommer langt omkring. For først og fremmest er Janni jo fuldstændig ærlig, siger Ditte.

Om Ditte siger Janni:

- Jeg er vild med Ditte for hendes bramfrie væremåde, hun er skarp og ufattelig sjov. Vi har samme humor, og supplerer hinanden godt.

Bloggen kommer til at skille sig ud. Det bliver en samtale mellem Ditte og Janni om deres liv, dagligdag, forskelligheder. F.eks. blogger de om at være besøgsvenner på et plejehjem og så planlægger de også rejser sammen.

Se videoklippet her.

Two Girls - One Blog går i luften fredag og kan findes på http://www.2girls.dk

Ditte Okman og Janni Ree. (Foto: Anja Ekstrøm)

Sponsoreret indhold