Nyheder9. april 2015

Janni og Karsten: Derfor bliver vi gift i dag

Parret har fremskudt brylluppet og blev torsdag middag erklæret for rette ægtefolk
Af af
Fra i dag kan Karsten og Janni kalde sig mand og kone
Fra i dag kan Karsten og Janni kalde sig mand og kone
 Foto: Dan MariegaardKort efter middag torsdag blev Karsten Ree og Janni Christensen gift på Rudersdal Rådhus. Janni har taget Karstens efternavn og hedder fra i dag af Janni Ree.

Nederst kan du se videoen af Janni og Karsten, der bliver gift

Vielsen foregik helt intimt med bare parret selv og et par vidner.

Oprindeligt var det meningen, at parret først skulle giftes til sommer. I går afslørede den 69-årige milliardær, at han har fået konstateret kræft - og det er netop også sygdommen, der nu har fået parret til at gifte sig før tid. Det fortalte Karsten Ree til SE og HØR, der var inviteret med til vielsen på Rudersdal Rådhus:

- Vi har selvfølgelig fremskyndet vielsen, fordi jeg skal gennem en operation, fortalte Karsten Ree til SE og HØR.

LÆS OGSÅ: Karsten har friet til Janni

LÆS OGSÅ: Karsten Ree har kræft

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/bd62fae345df43d7b2790dadde26f4a8.jpgJanni og Karsten blev viet af borgmestersekretær Britt Bess Orbuch (Foto: Dan Mariegaard)


Selvom parret ikke har nået at planlægge ret meget bryllup, dukkede Janni op i hvidt, som det hører sig til ved et ægte bryllup.

Lynbrylluppet er blevet stablet på benene blot et døgn efter, at det onsdag kom frem, at Karsten Ree er blevet ramt af kræft i blæren.

Det er dog ikke gået hurtigere med at blive gift, end at parret har nået at tegne en ægtepagt. Dermed har Karsten Ree fuldstændig særeje på sin formue.

LÆS OGSÅ: Karsten til Janni: Du bruger alt for meget toiletpapirDen 69-årige milliardær har fået konstateret blærekræft og står altså nu over for en operation.

Det er dog ikke første gang, at forretningsmanden og reality-kendissen er blevet ramt af sygdom.

For lidt over et år siden blev Karsten Ree pludseligt og ud af det blå ramt af en blodprop i hjernen. Den pågældende aften var milliardæren gået i seng i "en smule nedtrykt", som han selv beskrev det i et TV-interview i forbindelse med DR2-dokumentareren 'Virkelighedens Arvinger' - et program der fulgte en række familiedynastier tæt.

- Så om natten, der vågnede jeg ved femtiden og kunne ikke finde lyset med venstre hånd. Jeg rullede om på siden og kunne ikke mærke noget på den hånd. Jeg tænkte: Den skal sgu være der, den ledning. Men jeg kunne ikke mærke noget, sagde i TV-dokumentaren.

Karsten Ree satte sig på sengekanten og kunne mærke, at noget var helt galt. Han kom på hospitalet, hvor lægerne konstaterede, at han havde en blodprop i hjernen.

Med den rette behandling kom milliardæren til hægterne igen, men nu skal han altså igen igennem et sygdomsforløb.

Sidste år fortalte Karsten Ree i et stort interview med Børsen, at han stadig jagter guldet og de gode investeringer, og at der kun var få ting, der kunne stoppe ham:

- Jeg tror først, jeg mister modet, når jeg bliver for fattig eller for syg, sagde Karsten Ree i interviewet med Børsen.

Nu kan Karsten Ree så se frem til et længere behandlingsforløb.

Se karsten og Janni blive gift i videoen her


Sponsoreret indhold