Nyheder28. august 2015

Mads Dinesen om dyre indkøb: - Jeg kan ikke nøjes

Selvom han er dømt for bedrageri i millionklassen og bor i en ni kvadratmeter stor fængselscelle, fortsætter Mads Dinesen – alias Champagnedrengen – med at leve et ekstravagant liv fyldt med dyre indkøb. – Jeg kan ikke nøjes, forklarer han
https://imgix.seoghoer.dk/media/25bfb755f0b94c0cb68acffd75819943.jpg
 Foto: Peter Grosen

Det kan godt være, at hans bopæl lige nu hedder en ni kvadratmeter stor fængselscelle i Møgeltønder Statsfængsel, men det afholder på ingen måder Mads Dinesen – alias Champagnedrengen – fra at leve et liv i sus og dus.

Den bedrageridømte fyr har således indkøbt dyre designermøbler til sin celle. Først var det Arne Jacobsens berømte stol ”Ægget” – og i går, torsdag, blev cellen så ét B&O-fjernsyn rigere – en BioVision-model til en nypris på omkring 180.000 kroner vel at mærke.

De dyre indkøb har fået flere til at kalde Champagnedrengen – der sidste sommer blev idømt to år og seks måneders fængsel for bedrageri – for både ”forkælet” og ”dum” – og mange synes oven i hatten, at det er helt forkert, at han får lov til at købe så dyre møbler.

- Jeg køber det, fordi jeg jo skal have en stol at sidde i eller et TV. Og jeg kan ikke nøjes. Det er jeg ikke så god til. Så må jeg tage de verbale lussinger, der følger med. Det er jeg mand for, siger Mads Dinesen til SE og HØR.

De dyre indkøb er dog ikke kun blevet bemærket af venner og ”fjender” på de sociale medier. Også Bagmandspolitiet har bemærket, at Champagnedrengen har indrettet sin celle med mærkevarer.

I denne uge bankede Bagmandspolitiet så på – de ville have fingre i Mads Dinesens ”Ægget”. Der er nemlig en manglende restbetaling på 120.000 kroner i forbindelse med hans retssag. Men Mads Dinesen havde fået nys om besøget og havde derfor fjernet den dyre stol, inden Bagmandspolitiet bankede på.

Om Bagmandspolitiet også får lyst til at aflægge Mads Dinesen et nyt besøg, efter at han i går installerede et BeoVision 9-fjernsyn i sin celle, vides ikke.

- Det kan da godt være. Det finder jeg nok ud af, lyder det kortfattet fra Mads Dinesen.

Det var sidste sommer, at han modtog dommen på to år og seks måneders fængsel for bedrageri i millionklassen. Og allerede fra begyndelsen af sin afsoning har han gjort sig bemærket som ham, der ikke vil leve mindre ekstravagant, blot fordi man bor i en fængselscelle.

Sidste år fortalte Mads Dinesen således, at han i tre tilfælde havde anmodet om samtaler med forskellige afdelinger i fængslet – årsagen var, at han ikke var helt tilfreds med forholdet bag tremmer.

I én af anmodningerne kritiserede Champagnedrengen maden. Han forlangte derfor, at der skulle indføres lakrids fra Johan Bülow, fois gras fra Daniel Letz, Belvedere vodka, kaviar fra Rossini og champagne af mærket Dom Perignon årgang 2002.

Sponsoreret indhold