Nyheder 18. februar 2014

Advokaten om champagnedrengen: Det kan han slet ikke finde ud af

Mads Dinesens egen advokat antyder, at han er for dum til bedrageri
Mads Dinesen risikerer flere år bag tremmer
Mads Dinesen risikerer flere år bag tremmer
Foto: Kaspar WenstrupI TV3-programmet "Kræsne købere" leder Mads Dinesen med lys og lygte efter den perfekte bolig.

Og nu behøver han ikke lede længere, for han har fået husly i arresten. Men hvis man skal tro champagnedrengens forsvarer, kommer den boligsituation ikke til at vare længe.

For Mads Dinesens advokat Ole Schmidt mener ikke, at den bedragerisigtede overhovedet kan finde ud af at svindle i så stor stil.

- Mads har rigtigt nok konstrueret falske lønsedler, men han har ikke lavet falske årsopgørelser. Den slags kan han slet ikke finde ud af, forklarer advokaten til BT.

Så lang tid kan champagnedrengen ende bag tremmer

Ifølge avisen er det derimod den medsigtede 33-årige jetsetter, der ligefrem har styret Mads Dinesen udi de kriminelle gerninger.

- Det er XXX (navn udeladt af hensyn til navneforbud, red.), som har stået for det. Mads har for det meste blot skrevet under på aftaler, kvitteret for modtagelse og afhentet biler, selvom om han rent faktisk aldrig har kørt i dem, siger advokaten til formiddagsavisen.

Mads Dinesen blev i grundlovsforhøret i sidste uge varetægtsfængslet i fire uger, så meget tyder på, at den kulørte champagnedreng ikke er helt så uskyldig, som advokaten får det til at lyde.

Se hvilken danske kendis-kvinde, der netop har fået en fængselsdom

Sponsoreret indhold