Nyheder11. juni 2014

Fængselsdom til champagnedrengen: Så lang tid skal han ruske tremmer

I dag faldt der dom i sagen mod Mads Dinesen
Mads Dinesen skal to et halvt år i fængsel
Mads Dinesen skal to et halvt år i fængsel
 Foto: Kaspar WenstrupChampagnedrengen skal ruske tremmer i to år og seks måneder. Det står nu fast efter dagens sag i retten i Glostrup, hvor Mads Dinesen var tiltalt for intet mindre en 37 forskellige forhold. Det skriver Børsen.

Mads Dinesen imdrømmede stort set alle forhold, men ville ikke stå ved, at have været i besiddelse af kokain.

- Politiet finder det (kokain, red.) i bunden af min sofa, så det har ligget der, efter jeg holdte en fest. Det er ikke noget, jeg har købt, det har været der til en fest. Jeg vidste ikke, at det var der, så havde jeg taget det, sagde han ifølge tv2.dk i retten.

LÆS OGSÅ: Nægter kokain: Jeg havde taget det, hvis jeg vidste, det var der

Af de mange brud på loven, som den unge festløve nu er blevet dømt for, kan udover besiddelse af både kokain og hash bl.a. nævnes adskillige tilfælde af bedrageri, dokumentfalsk og spirituskørsel.

Inden afsigelsen af dommen kom champagnedrengen med et afsluttende udsagn, hvor han kom ind på den tid, han allerede har rusket tremmer efter, at han blev anholdt.

- Inden anholdelsen fortalte jeg min kæreste, at jeg gerne ville stoppe. Men helt ærligt så var det nok ikke sket. Det var nødvendigt for mig at blive taget ud af miljøet, og det skete otte uger i Vestre Fængsel, hvor jeg har tænkt over tingene. Jeg ved nu, at jeg ikke kommer til at spilde min tid på den her slags, sagde han ifølge Børsen.

LÆS OGSÅ: Champagnedrengen: Ja, jeg har begået millionbedrageri

Derudover fortalte Mads Dinesen også retten, at han ville bruge tiden bag lås og slå på at tage sig en uddannelse. Noget, han trods de store armbevægelser aldrig har fået. Det skriver tv2.dk.

Nyhedssitet erfarer, at vil han starte med at læse enkeltfag på HF, men der kunne ellers snildt klemmes en hel HF ind i programmet, da den kun vil tage 24 måneder af den lange fængselsdom.

Udover de to et halvt års ubetinget fængsel har Mads Dinesen ifølge bt.dk og flere andre medier også fået frakendt kørekortet i ti år, ligesom han skal betale sagens omkostninger og forskellige erstatningskrav.

LÆS OGSÅ: Mads Dinesen knaldet af privatdetektiv

Sponsoreret indhold