Nyheder 1. januar 2017

Janni Spies: Scorer ung og lækker kæreste

Efter at have været gift med to mænd meget ældre end hende selv har Janni Spies lavet en kovending og dyrker nu sin unge lækre kæreste i stedet.
Foto: Niels S. Andersen

Næsten symbolsk fik Janni Spies og hendes udkårne gennem nu et par år, brasilianske Roberto, et par hjerter klistret på tøjet, da de ankom til på Cafe Kitchenette på Frederiksberg. Anledningen var, at Tage Frandsen har overdraget sin frisørsalon til kollegaen Peter Aagaard, og det gik ikke stille af.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Janni og Tages venskab går tilbage til dengang, hun stadig hed Brodersen, så hun var trofast på pletten for at fejre overdragelsen med flere end 100 andre gæster. Med sig havde hun sin knap 20 år yngre kæreste, som hun ellers har gået relativt stille med.

At amorinerne flyver meget tæt mellem de to, kunne de mange andre receptionsgæster dog ikke undgå at bemærke. 54-årige Janni og 37-årige Roberto havde meget svært ved at holde fingrene fra hinanden og skulle ustandselig lige kysse og kramme. Hun er da også helt pjattet med ham, fortæller en kilde tæt på den tidligere rejsedronning.

Selv gav hun da også lidt af forklaringen, da en af gæsterne komplimenterede hende for at se godt ud.

– Jamen, det er da, fordi jeg har sådan en ung, dejlig kæreste, lød det muntert fra Janni Spies, da SE og HØR mødte hende til receptionen.

Sponsoreret indhold