Michala Kjær: Jeg skal aldrig se min far igen

Michala Kjær er rasende på sin far og har ikke set ham i halvandet år.

Michala Kjær er rasende på sin far og har ikke set ham i halvandet år.

Foto: All Over

Christian Kjær har måske nok en god kæreste i Susan Astani og en sød baby i huset derhjemme. Men i en anden del af familien er krisen total.

Det er således ingen hemmelighed, at Christian Kjær har et særdeles anstrengt forhold til sin datter, Michala Kjær. Ja, faktisk er forholdet ikke-eksisterende.

Michala Kjær: Sygeligt tynd

Det hele startede, da Christian først blev skilt fra Janni Kjær - nu Spies - og senere fik en lille søn med hans nye kæreste Susan Astani - en søn, der dermed er Michalas halv-lillebror.

Det gjorde Michala så rasende, at farmand fik et barn igen i så sen en alder med en ny kvinde, at hun helt slog hånden af ham.

Michala Kjær har ikke haft kontakt med far i halvandet år

Og sådan er det stadig. Det fortæller Michala Kjær til EB.dk. , hvor hun for første gang taler om det faktum, at hun er helt og aldeles færdig med farmand.

- Det kan ikke komme som nogen overraskelse, at jeg ikke ser min far. Jeg har ikke haft kontakt med ham i snart halvandet år og har heller ingen planer om at få det.
Derfor deltog jeg naturligvis heller ikke i hans reception, siger Michala til Ekstra Bladet gennem sin PR-agent Signe Sehested Lund i forbindelse med at Christian Kjær i går fejrede sin 70 års fødselsdag på Sandbjerggaard nord for København.

Michala Kjær: Sådan bliver jeg lækker
 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close