Remee

Nyeste artikler om Remee

Remee har tilsyneladende det hele. Millioner af kroner på bankbogen, en ung, smuk og gravid modelkæreste, en karriere, mange mennesker misunder og en livsstil, de fleste kun drømmer om.

Remée er en af de danske jetsettere, hvor det hele bare ser ud til at køre for ham. Altid. Han ejer en natklub, kaster om sig med penge, har en gudesmuk kæreste i form af modellen Mathilde Gøhler og er stadig folkelig nok til at fungere som den sympatiske dommer i ”X-Faktor”.

Men det det var på ingen måde en nem eller normal begyndelse, den lille dreng fra Solrød fik på tilværelsen.

Han blev født som søn af en caribisk far og en dansk mor, og blev som ganske spæd efterladt på en politistation i København af sin biologiske mor, som var psykisk syg, og derfor ikke kunne tage sig af ham.

Remee voksede heldigvis i stedet op hos adoptivforældrene Jette og Mogens, der var henholdsvis specialpædagog og udstillingskunstner, i et almindeligt middelklassehjem.

- Jeg fik grænseløs kærlighed og tryghed som barn. Min mor (adoptivmor, red.) var specialpædagog og havde så meget overskud, at hun oven i købet havde to autistiske børn i aflastning ud over mine to ældre søskende og mig, fortalte Remee om sin tidlige barndom til B.T.

Det gik også hurtigt op for adoptivforældrene, at han havde musikalsk talent, da han som helt lille trommede løs på alt, han kunne komme i nærheden af.

Derfor valgte familien den musikalske privatskole i Køge fremfor en almindelig kommuneskole. Til stor glæde for Remée, der fandt et frirum.

- Det var et sted, jeg elskede at være. Mit andet hjem. Jeg var den eneste med afrohår, jeg var ikke ligefrem tynd, og så gik jeg ikke klædt i det smarteste modetøj. Men det betød ikke noget. Her var der plads til alle, sagde han til B.T.

Men da Remee var 12 år gammel, blev hans biologiske mor myrdet. Omstændighederne omkring mordet er stadig uklare og Remée er stadig ikke meget for at snakke om det. Den hårde start på tilværelsen var dog ikke noget, der slog ham ud.

- Egentlig har jeg altid bare forholdt mig til de kort, jeg har fået. Jeg har fået den hånd, jeg nu engang har, og så må jeg spille den så godt, jeg kan. Jeg ved, jeg har en anderledes baggrund, men det har tvunget mig til at skulle overleve nogle andre ting end alle mulige andre, har han fortalt til Berlingske.

Sin biologiske far mødte Remée i slutningen af teenageårene, og han bærer på ingen måde nag over, at han ikke voksede op hos sine biologiske forældre.

Faren var selv ivrig musiker, fandt Remée ud af, og havde et tæt forhold til ham, indtil faren i 1999 døde af et hjertetilfælde.

Som 18-årig droppede Remée ud af gymnasiet for at satse på musikken og kom med i bandet ”Sound of Seduction”, hvor han blev lidt af et teenageidol. Gruppen blev opløst i 1996 efter at have udgivet tre album.

Det skulle da også vise sig, at det var som producer og sangskriver, at Remée for alvor fandt sit kald. Faktisk stod han sidst i 90’erne på vippen til en kæmpe producerkarriere i USA, hvor der var seriøs tale om samarbejde med store stjerner som Britney Spears og Whitney Houston.

Inden da havde Remee sammen med barndomsvennen Holger Lagerfeldt skrevet og produceret sange til popduoen S.O.A.P.s kæmpesucces af et album, ”Not Like Other Girls”. Sange som ”Stand By You” og ”This Is How We Party” var da også allestedsnærværende i radioen og på hitlisterne rundt omkring i verden i 1998.

Remee var altså en eftertragtet vare i USA lige inden årtusindeskiftet, og det var lige før, at historien blev en anden, end den vi kender.

Han blev i New York introduceret for en af de helt tunge drenge i musikverdenen, den svenske sangskriver og producer Max Martin, der dengang var ved at skrive og producere en popsang kaldet ”Baby One More Time” for en ung og forholdsvist ukendt pige fra Mississippi, Britney Spears.

Remee skrev et par bud på sange til Britney, ligesom han fik chancen for at komme med på Whitney Houstons anmelderroste comebackalbum fra 1998, ”My Love is Your Love” og Fugees-sangerinden Lauren Hills kæmpesucces ”The Miseducation of Lauryn Hill”.

Men Remee fik aldrig sat sit præg på de tre verdensstjerner – selvom han fik chancen, greb han den ikke. Han brugte i stedet tiden i New York på at tage på diskotek og flirte med smukke verdensstjerner. Og en dag fik han et opkald, der ændrede alt:

Charlotte, en pige, som han havde hygget sig med i Danmark, var gravid med hans barn. Remee var 22 år gammel på det tidspunkt.

Kort tid efter blev han far til datteren Emma, der i dag har en stor plads i Remees liv på trods af den unge alder, han blev far i.

Popsmeden rykkede permanent til Danmark for at være tæt på sin datter, og selvom det måske et øjeblik så ud som om, at det så ville gå galt med musikken, skete det ikke.

Han forsatte med at producere og skrive musik, blandt andet singlen ”Superstar” med Christine Milton, som også endte på verdens hitlister.

Men en af de ting, som Remée er rigtigt stolt af, er støttesinglen for tsunamiofrene i Sydøstasien, ”Hvor små vi er,” , hvor han var en af bagmændene.

Sangen, hvor blandt andet Nik & Jay, Rasmus Sebach og Søs Fenger medvirkede, indspillede omkring tre millioner kroner og solgte 13 gange platin.

De fleste danskere kender naturligvis også Remee som ”X Factor”-dommer, hvor han første gang sad i dommerstolen i 2008. Samme år vandt han konkurrencen med deltageren Martin.

Men ligesom deltagerne får sandheden at føle fra dommerne, så man som dommer i ”X-Faktor” af og til også lægge ører til hårde ord fra publikum, seere, deltagere, kritikere og ikke mindst pressen, som flere gange under X-Faktor-ræset har ment, at Remée har været lige lovlig hård ved nogle de håbefulde artister i talentshowet.

- Jeg har altid ønsket mig lidt kant, fordi jeg ikke syntes, jeg har nogen. Jeg er grundlæggende superkedelig og ligger tit bare og spiser pizza og ser film med min kæreste. Men nu har jeg fået kant big time og slet ikke, som jeg havde forestillet mig. Vi dommere er jo blevet til genstande i et mediecirkus og er fuldstændigt offentligt domæne, har han sagt til Berlingske.

Selvom han på forhånd vidste, at programmet ville blive populært, har det alligevel forbløffet ham, hvor mange, der rent faktisk ser med og hepper på deltagerne og dommerne – på godt og ondt.

- At det (X-Faktor, red.) blev så stort er vildt overraskende. Jeg accepterede at være med, for at gøre noget, min datter synes var sejt, sagde han.

I 2008 kom Remee i problemer, da kollega og tidligere barndomsven Holger Lagerfeldt gik ud og sagde, at Remee uretmæssigt havde taget æren for S.O.A.P.-hittet "This Is How We Party".

Holger Lagerfeldt hævdede i Ekstra Bladet, at han både havde produceret S.O.A.P.-hittet ”This Is How We Party” helt uden Remees involvering, men også at Remee efterfølgende havde registreret samtlige sange hos KODA, og på den måde havde høstet et forskudsbeløb og senere salgsindtægterne for millioner af kroner.

- Det er korrekt, at der for ti år siden opstod en marginal diskussion omkring nogle sangrettigheder på S.O.A.P. Men det er også et faktum, at vi nogle år senere løste sagen i fuld mindelighed og gensidig respekt. Mig bekendt har jeg ingen udeståender på hverken de sange eller nogle af de 400 andre sange, jeg har skrevet eller været med til at skrive siden, sagde Remee om anklagerne til Ekstra Bladet, og ønskede sin tidligere ven og samarbejdspartner Holger Lagerfeldt held og lykke i fremtiden.

I 2010 blev Remees luksustilværelse en anelse for omfattende. Han kom i pengeproblemer og mistede flere millioner kroner som følge af overforbrug, lavere indtægt og et par dårlige investeringer, blandt andet en lejlighed på Frederiksberg.

- Jeg har trykket godkend og skrevet under på regninger, jeg ikke engang har kigget på. Men jeg har også været vant til at tjene mange penge, og så sætter man nogle gange sit forbrug derefter, sagde han til Berlingske.

Remee så sig nødsaget til at sælge en af sine tre biler, klippe nummerpladerne på sin Aston Martin, sælge en lejlighed i Tyrkiet og sælge sin 400 kvadratmeter store liebhavervilla på Frederiksberg for knap 14 mio.

- Jeg har mistet millioner. Størstedelen er min egen skyld. Men der er også noget, der ikke er selvforskyldt. Jeg har virkelig lært på den hårde måde, at ikke alle har gode intentioner. Og jeg har nok været ret naiv, sagde Remee til Berlingske.

Men en Frederiksberg-villa kunne han ikke undvære, og i 2011 købte han igen et pragteksemplar af en bolig på Frederiksberg. Forbruget har han dog skruet ned på.

- Jeg er blevet mindre materialistisk. Lige nu er mit yndlingsjakke fra Zara (internationalt tøjmærke til lavpris, red.) og mine havemøbler er fra Ikea. Jeg har været vant til at invitere 20 mennesker til middag som en anden Cæsar, rejse rundt i verden og først booke billetten dagen før - eller ikke gide tage havemøblerne ind, for jeg kunne bare købe nogle nye næste år. Det er slut, fortalte han til Berlingske i forbindelse med sine finansielle problemer.

Der er jo netop også mere i livet end penge, og Remee har altid haft stor succes hos det modsatte køn. Han blev som ung aldrig kæreste med moren til hans førstefødte datter, Emma, men livet som singlefar på weekendbasis forhindrede ham på ingen måde i at lave damer – og han har haft god smag gennem tiderne.

Den nøddebrune charmørs kvindetække har resulteret i flere offentlige romancer, blandt andet med jetsetprinsessen Michala Kjær, som han var sammen med i samme periode, som han åbnede natklubben ZEN i København.

Milliardærarvingen Michala Kjær blev i 2010 skiftet ud med modellen Simona Popovic, som arbejdede som værtinde på nyåbnede ZEN.

Simona og Remee var sammen i sammenlagt fire år og flyttede også sammen over flere omgange, blandt andet på lejlighedshotellet Stay, men parret var konstant on and off – da Simona ikke var vild med Remees nattelivsudskejelser, og de ifølge hende havde et for forskelligt syn på tilværelsen.

Til sidst blev det for meget, og Simona blev skiftet ud med en anden smuk model, Mathilde Gøhler, som er 18 år yngre end Remee. Remee begyndte at komme sammen med Mathilde ganske få uger efter bruddet med Simona Popovic.

- Han kan ikke finde ud af at være alene, så det undrer mig ikke. Jeg sagde det allerede til ham, da vi gik fra hinanden, at han ville finde en ny hurtigt, og jeg sagde også til ham, at han ville finde en, der var endnu yngre og en fra bylivet, fordi det bliver han næsten nødt til, sagde Popovic ved den lejlighed til SE og HØR.

Mathilde Gøhler og Remee bor sammen på lejlighedshotellet Stay og i 2015 løftede de sløret for en glædelig nyhed: Mathilde er gravid med Remees andet barn.

- Det var ikke planlagt, det skete helt mirakuløst under en rejse til Kenya. Når det er sagt, kunne vi ikke være mere lykkelige, lød det fra Remee til cover.dk.

Tidslinje:

Sponsoreret indhold