Charlie Sheen er HIV-smittet: - Jeg har dyrket ubeskyttet sex med to

Charlie Sheen har dyrket ubeskyttet sex med to.

Charlie Sheen har dyrket ubeskyttet sex med to.

(Foto: All Over)

Rygterne har svirret længe, og tirsdag morgen amerikansk tid trådte hovedpersonen så selv frem og bekræftede:

- Ja, jeg er HIV-smittet.

Charlie Sheen har de sidste fire år vidst, at han var HIV-positiv, og i den periode har han dyrket ubeskyttet sex med to personer.

- Jeg har haft ubeskyttet sex med to, men de var advaret og er nu under kontrol hos min læge, sagde Charlie Sheen, da han tirsdag morgen afslørede sin historie i TV-programmet 'The Today Show'.

Rygterne om at den kendte skuespiller skulle være HIV-smittet, begyndte at svirre i sidste uge.

Her kunne flere amerikanske medier fortælle, ”at en stor Hollywood-stjerne, der har haft intime forhold med blandt andre en Oscar-vindende skuespillerinde, er testet positiv for HIV”.

Det viste sig altså at være Charlie Sheen, der på direkte TV dog forsikrede, at han – med egne ord – ”umuligt” kunne have smittet andre.

Charlie Sheen er nemlig i medicinsk behandling for sin HIV-smitte og har været det de sidste fire år. Det betyder, at virussen ikke kan spores i hans blod – og at det næsten er umuligt at smitte andre.

Charlie Sheen kom også ind på den skæbnesvangre dag for fire år siden, hvor hans liv tog en kølbøtte.

- Jeg blev diagnosticeret for fire år siden. Jeg blev hastet til hospitalet, da jeg vågnede i sengen dynget i sved med hovedpine. Jeg troede, det var en hjernetumor. Jeg troede, det var slut, sagde Charlie Sheen på direkte TV tirsdag morgen amerikansk tid.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close