Nyheder 14. august 2017

Aura om Harlous eks: - Han er manden i mit liv

Der er kommet to lykkelige kendispar ud af grevinde Alexandras skilsmisse
Foto: All Over Press

 

Da grevinde Alexandra den 8. september 2015 oplyste, at hun skulle skilles fra Martin Jørgensen, blev det kickstarten til to nye kendisforhold, der har vist sig at være langtidsholdbare.

Den ene konstellation er den tidligere X Factor-vært Eva Harlou og Martin Jørgensen.

Den anden er sangerinden Aura Dione og produceren/musikeren Thomas Troelsen.

Blot to dage efter meddelelsen om Alexandras og Martins skilsmisse, brød et andet kendispar med hinanden, da den daværende X Factor-vært Eva Harlou fortalte, at hun skulle skilles fra sin musiker-mand Thomas Troelsen, som hun har to børn med.

Eva og Martin på kærlighedsferie
En måned efter, at de to par havde oplyst, at de skulle skilles, tog Eva Harlou på kærlighedsferie med Martin Jørgensen i begyndelsen af oktober 2015.

De fløj sammen til Frankfurt med den tidlige morgenflyver mandag morgen den 12. oktober, og derfra videre ud i verden mod ukendt destination.

Et par uger inden havde de dog været på romantisk kysse-date på Københavnerrestauranten 'Pluto', så forholdet blev gjort offentligt meget tæt på den dag, hvor Alxandra gik ud med meddelelsen om skilsmssen fra Martin.

Men i mange måneder efter ville hverken Martin eller Eva Harlou bekræfte, at de var kærester.

- Vi nyder hinanden selskab, var parrets standardsvar, når de blev spurgt, om de var mere end blot gode venner.

Endelig bekræfter de
De fortsatte med at optræde sammen offentligt på modeopvinsinger og ved andre offentlige begivenheder, men afviste hver gang, at de var kærester.

Først i maj 2016 stod de frem ved Elle Style Awards og bekræftede, at de var kærester.

Foto: All Over Press

Her står de endelig frem og bekræfter kærligheden. (Foto: All Over Press)

Og kærligheden varer ved, og så sent som sidst i maj lagde Martin Jørgensen et billede ud på Instagram, hvor han kysser Eva Harlou på bagsædet af en bil.

SE og HØR traf parret igen for to måneder siden den 18. juni, og her var de forelskede til op over begge ører, da de deltog i en hotelåbning i København.

Aura og Thomas Troelsen
Omkring samme tidspunkt, hvor Eva og Martin bekræftede kærligheden over for pressen, sprang Aura og Thomas Troelsen ud som kærester. De kyssede offentligt i København og lagde ikke skul på deres kærlighed til hinanden.

Aura var kommet ud af et forhold med Skype-milliardæren Janus Friis, som følte sig ført bag lyset af Aura og har sagsøgt hende for et millionbeløb og for at få en eksklusiv ring og andre effekter tilbage.

Thomas Troelsen og Aura har været knap så udfarende i bylivet som Martin og Eva, men forleden var Aura i byen i forbindelse med modeugen, og her udtalte, at hun er meget glad for Thomas Troelsen, og at forholdet går strygende.

-  Vi er stadig kærester, og jeg kan bare sige, at han er manden i mit liv, lød det med et stort smil fra Aura Dione til BILLED-BLADET

Dermed er der kun én, eller to, hvis vi tæller Janus Friis med, tilbage.

Og da der ikke rigtig er basis for et forhold mellem Alexandra og Skypemilliardæren, så er det Alexandra der står med sorteper rent kærlighedsmæssigt.

Hun kan dog glæde sig over, at hun - i forhold til den økonomisk pressede Martin - er godt ved muffen.

Efter salg af palæet på Svanemøllevej og en feriebolig i Tyrkiet formodes Alexandra at være god for mellem 20 og 30 millioner kroner

Foto: All Over Press

Alexandra er alene, og de to eneste mænd i hendes liv lige nu er sønnerne Nikolai og Felix. (Foto: All Over Press)

Sponsoreret indhold