Nyheder19. april 2016

Martin kan ikke betale kæmpegæld

En norsk bank har hevet grevinde Alexandras eksmand Martin Jørgensen i fogedretten, fordi han ikke kan betale sin enorme gæld
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20160202-kopenhagen_fur-tsl-0069.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)
Martin Jørgensen er økonomisk sendt til tælling.
Godt et halvt år efter at grevinde Alexandra smed Martin Jørgensen på porten, blev han fremstillet i fogedretten på Frederiksberg, som foretog udlæg i hans Mercedes Benz GL350. Det skete, efter at bilfinansieringsbanken Santander Consumer Bank havde stævnet Martin Jørgensen for at få ham til at betale sin gæld.
Martin Jørgensen udeblev i januar fra et møde i fogedretten, men i marts mødte han personligt op. Hvis en skyldner ikke møder op, har retten mulighed for at lade politiet hente ham.
https://imgix.seoghoer.dk/20160418_wen_-_martin_7.jpg
 foto: Kaspar Wenstrup
Det er denne potente Mercedes til en nypris på omkring 1,6 mio. kr., som banken har fået udlæg i. (Foto: KASPAR WENSTRUP) Ifølge retsbogen blev mødet afholdt fredag den 11. marts 2016 kl. 12.25. Santander Banks advokat deltog i mødet pr. telefon.
I mødelokale 109 blev Martin Jørgensens gæld til Santander Consumer Bank opgjort til 811.306,87 kr., som han blev afkrævet. Kan ikke betale – Skyldneren Martin Jørgensen erklærede sig ude af stand til at betale, konstaterer retsassistenten i referatet fra mødet. Ifølge retsbogen var Martin Jørgensen dog enig i, at banken fik tinglyst gælden som et udlæg i hans bil.
Udlægget betyder, at fotografen fra Valby ikke frit kan disponere over luksusbilen, der som ny koster omkring 1,6 millioner kr. Martin Jørgensen kan med andre ord ikke sælge bilen uden Santander Banks tilladelse. Om 38-årige Martin i det hele taget må køre bil fremover, er et spørgsmål, som besvares, når anklagemyndigheden har taget stilling til en sag om, at han har kørt bil med sprut i blodet. Dyre vaner Gælden til Santander Consumer Bank er ikke den eneste gældsbyrde, Martin slæber rundt på. Sammen med grevinde Alexandra hæfter han for en gæld på 6,2 millioner kr., som er tinglyst i Svanemøllevej 15 – villaen, som Alexandra netop har solgt.
Martin Jørgensen har ikke krav på en krone fra salget – huset var nemlig 100 procent ejet af Alexandra. Martin Jørgensen, som erobrede prinsessen og nøglerne til hendes palæ, tyrkiske sommerresidens og bilpark, har efter skilsmissen fortsat sin ekstravagante levevis med dyre restaurationsbesøg og en tøjstil, der koster kassen.
https://imgix.seoghoer.dk/eva_harlou_og_martin-tsl-0017.jpg
 Foto Thomas Laursen
Martin lever stadig ekstravagant. Han bor på lejlighedshotellet Stay, og skjorterne vaskes og stryges ude i byen. (Foto: THOMAS LAURSEN) Residensen er nu STAY – det eksklusive københavnske lejlighedshotel, hvor også kendisser som Remee, Bendtner, Medina og Fetterlein har boet.
SE og HØR har tidligere berettet, hvordan Martin Jørgensen på sine byture muntrede sig med fremmede damer, mens der blev serveret japansk Karuizawa-whisky til 5000 kr. flasken.
https://imgix.seoghoer.dk/udlaeg_martin_joergensen.jpg
 faximile retsbogen Frederiksberg
- Skyldneren Martin Jørgensen erklærede sig ude af stand til at betale, står der i retsbogen. Martin Jørgensen ønsker ikke at udtale sig.

Sponsoreret indhold