Nyheder12. oktober 2015

Eva Harlou og Martin Jørgensen på kærlighedsferie

Bytur og flytur - vild weekend for det nyforelskede par
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/evaogmartin.jpg
 Claus Poulsen og Dan Mariegaard

Hvis det ikke er meningen, at hele verden skal vide, at man er kærester, skal man ikke sætte sig ind i den tidlige morgenflyver mandag morgen mellem København og Frankfurt.

Så kære Martin Jørgensen og Eva Harlou, budskabet er modtaget.

De to nyforelskede var nemlig begge med rank ryg, da de mandag morgen klokken 07.05 boardede SAS' nok mest travle luftbus - Sk 639 - der stort set planmæssigt landede i Frankfurt en time og 43 minutter senere.

Godt placeret på nogle af de forreste sæder i SAS' Airbus A319 kunne de to dermed indlede den første officielle kærligheds-efterårsferie - ren romantik mellem de to nyskilte og ikke den rutinemæssige tur med yngel til tyrkiet, som ellers var rutinen år efter år, da Martin Jørgensen var gift med grevinde Alexandra.

Hvor turen går hen herfra er usikkert. For Frankfurt er det perfekte sted at forsvinde fra, hvis man vil ubemærket ud i verden. En af verdens mest trafik-travle lufthavne kan sende de to til både Bali og New York og alt derimellem. Eva Harlou kunne måske godt bruge en tur til den første destination. SE g HØR's kilde, der selv var med flyet, fortæller, at hun så bleg ud - måske fordi alle i flyet vidste, hvem det elskende par var, og at det derfor ikke længere er muligt at gå under radaren.

For de har gået stille med dørene om deres forhold indtil for et par uger siden. Og det var først et par uger efter, det blev offentligt, at Martin skulle skilles fra Alex, og Eva Harlou ligeledes sagde farvel til sin ægtemand - musikproducer Thomas Troelsen - at de stod frem. Mandag i sidste uge kunne SE og HØR afsløre, at de to havde været på en romantisk kyssedate på in-restauranten Pluto - det var forrige fredag. Men også denne fredag var de ude sammen. I sandhed en vild weekend med både bytur og flytur.

Her stod den nemlig på cocktails og kys på Sunday, Københavns mest trendy natklub - det, der hedder diskotek i Jylland. Og de lagde ikkes skjul på noget som helst omkring deres følelser for hinanden, de ænsede ikke meget i deres korte kyssepauser for at få luft.

Læs i øvrigt meget mere om Martin og Alex skandaleskilsmisse i SE og HØR i denne uge - og husk, der er ingen grund til at vente på de gode historier - derfor udkommer vi allerede onsdag.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-cta_facebook_116.png

Sponsoreret indhold