Nu viser Aura og Thomas Troelsen kærligheden: Smaskforelskede

Se billederne af Aura og Thomas Troelsen sammen i denne artikel.

Se billederne af Aura og Thomas Troelsen sammen i denne artikel.

TV-baben Eva Harlou fik nok af Thomas Troelsen, og Aura Dione bliver i øjeblikket flået af den rasende Skype-milliardær Janus Friis’ advokater. Men sammen er Troelsen og Aura stærke. Og vildt forelskede.

SE og HØR fangede det nye danske kendispar en solbeskinnet eftermiddag på gaden i København, hvor de på ingen måde kunne skjule, at de efter den offentlige ballade med deres eks’er endelig har fundet lykken igen.

Se billederne af Aura og Thomas Troelsen sammen i galleriet nederst i artiklen.

De to turtelduer begyndte deres solskinsdag med en frokost på kendisrestauranten Pastis, og derefter slentrede de forelskede rundt og kiggede på butikker i det dejlige vejr. Kys på åben gade Det rolige gåtempo blev dog til komplet stilstand, da de midt i eftermiddagstrafikken ikke kunne holde fingre og læber fra hinanden længere.

Sangerinden Aura og produceren Thomas Troelsen har kendt hinanden i mange år gennem den danske musikscene. Det var for eksempel Thomas Troelsen, som producerede nogle af Auras numre på hendes 2008- debutalbum ”Columbine”.

Se billederne af Aura og Thomas Troelsen sammen i galleriet nederst i artiklen.

Men nu er venskab altså blevet til lidenskab. Og hed passion.

Thomas Troelsen er efter skilsmissen fra Eva Harlou flyttet ud i kendisghettoen STAY på Islands Brygge, mens Aura bor på Østerbro.

Se billederne af Aura og Thomas Troelsen sammen i galleriet herunder:

Aura og Thomas Troelsen

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close