Nyheder 8. juni 2016

Alexandra scorer kassen på salg af palæ

Solgt på kun 55 dage for stort millionbeløb
(Foto: Mikael Rieck)

Mens eksmanden Martin Jørgensen er på spanden rent økonomisk, strømmer pengene fortsat ind i grevinde Alexandras bugnende kasse.

Den er netop blevet polstret med mere end tre håndfulde millioner gode danske kroner efter salget af palæet på Svanemøllevej på Østerbro.

Det skriver Boliga, der har kigget nærmere på de tinglyste dokumenter efter Alexandras boligsalg.

Det flotte, prangende palæ var oprindeligt udbudt til 25 millioner kroner, men Alexandra har slået to millioner af udbudsprisen.

Alexandra erhvervede selv den 356 kvadratmeter store villa – med tilhørende 80 kvadratmeter kælder – for den nette sum af 7.250.000 kroner i forbindelse med skilsmissen fra Joachim. 

Der var tinglyst gæld på 6,2 millioner kroner på salgstidspunktet.

Det betyder, at Alexandra kan stikke 16,8 millioner i lommen, og hun behøver ikke dele med Martin Jørgensen, da grevinden var eneejer af palæet.

Tidligere i år fik Alexandra og Martin Jørgensen også solgt deres fælles luksuriøse feriebolig i Oasis Sky Club udenfor Alanya i Tyrkiet. Det er uvist, hvor meget parret fik for den 400 kvadratmeter store feriebolig.  
  Med salget af palæet på Østerbro har Alexandra for alvor ryddet op efter skilsmissen fra Martin Jørgensen og det daværende familieliv i villaen på Svanemøllevej.   Alexandra befinder sig nu et sted i livet, hvor sønnerne, prins Felix og prins Nikolai på henholdsvis 13 og 16 år, om få år er flyvefærdige, og derfor er der ikke længere brug for en stor have med plads til trampolin og andre legeredskaber.   Ud over de mange gevinster på boligmarkedet kan Alexandra glæde sig over, at hun stadig årligt får 2,3 millioner kroner i såkaldte årpenge af den danske stat efter skilsmissen fra prins Joachim.

 

(forts.)

Sponsoreret indhold