Nyheder18. juni 2017

Martin Jørgensen og Eva Harlou: Smaskforelskede

Det var svært for Martin Jørgensen at skjule sin begejstring for Eva Harlou, da de to turtelduer i sidste uge var til hotelåbning i København.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ev.jpg
 (Foto: Claus Poulsen)

Det var umådeligt svært for turtelduerne Eva Harlou og Martin Jørgensen at skjule deres kærlighed for hinanden til åbningen af det nye Brøchner-kædens nye hotel i Vester Voldgade, Hotel Danmark.

Parret strålede næsten om kap på den røde løber, og det var tydeligt, at 39-årige Martin Jørgensen og 40-årige Eva Harlou er forelskede til op over begge ører.

Grevinde Alexandras eksmand, Martin Jørgensen, kunne nemlig ikke få øjnene væk fra sin stanglækre kæreste. Den smukke TV-værtinde er da også ualmindeligt godt skåret.

Parret har dog ikke altid været så åbne omkring at udvise kærlighed overfor hinanden offentligt. Rygterne svirrede længe om, hvorvidt den skønne Harlou og filmografen Jørgensen havde fundet kærligheden i hinanden.

Først efter mange måneders hemmelighedskræmmeri var parret endelig klar til at sætte ord på deres forhold. Det skete sidste år til ELLE Style Awards, hvor Eva Harlou og Marting Jørgensen dukkede op hånd i hånd.

Den tidligere "X Factor"-værtinde har to børn sammen med eksmanden Thomas Troelsen, som Eva Harlou og Martin Jørgensen tager med til Italien, hvor parret skal tilbringe deres sommer.

Se billederne af det forelskede par fra hotelåbningen herunder:

https://imgix.seoghoer.dk/1_34.jpg

(Foto: Claus Poulsen)

https://imgix.seoghoer.dk/2_42.jpg

(Foto: Claus Poulsen)

Sponsoreret indhold