Det frække6. maj 2021

Fire ting du skal vide om dating i maj

Gør dig klar til at gå datingamok i maj
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ipurestockxfour578925.jpg
 FOTO: MEGA

Med maj kommer duften af syrener i blomst, lange aftener der lyser af håb og potentiale, med maj kommer dit datingliv op i fulde omdrejninger.

Ingen held i dating? Hos sinful.dk er der altid gevinst

Barerne har åbent til kl 23, mulighederne for at mødes på gader og stræder og parker og i skoven og på stranden til en gåtur eller en flaske bobler er enorme, og i fitnesscentre kan du både flirte og gøre dig lækkerklar til at date.

Her er, hvad du skal være obs på denne maj, der står i datingens tegn.

Book dig op

Nu har du vansmægtet hele vinteren, du og/eller resten af verden har coronafrygtet kys, kram, kærtegn. Du har været aktiv på dine datingplaforme, men det er nu, du skal tage datingen ud i det virkelige liv.

Derfor skal du fuldstændigt skamløst bare line dine dates op. En undersøgelse fra en britisk datingapp, Bumble, viser da også, at 70 procent ikke har noget problem med at have fire dates om ugen.

Udfra en sandsynlighedsberegning bør det da også give pote en gang imelllem.

Læs her, hvordan du kommer på flere dates ved at blive bedre til at chatte:

Test

Datingplatforme i udlandet melder, at mange medlemmer kræver vaccinationsbevis fra dem, de skal på date med.

Fordelen ved den tilgang er desuden, at man lynhurtigt skærer al overflødig og overfladisk tomgangsnak væk (hvilke film kan man lide/vil man have børn/hvordan vil man knalde) og kommer ind på det mest afgørende spørgsmål:

Snart på date? Husk kondomerne!

Er man anti-vaxxer eller pro-vaccine?

Det er en form for superfilter på linje med veganer eller kødspiser og hund eller kat.

Herhjemme er folk under 50 endnu ikke vaccineret, så her er det et spørgsmål om at se hinandens coronapas. Man kan endda lave en date ud af det og tage en lyntest sammen.

Old school

Ja, du er så på date, I har begge en negativ lyntest, men den er et par dage gammel, og du har allerede været på to andre dates samt på værtshus og på job. Med andre ord: En af jer kan være smittet.

Selv om det et næsten umenneskeligt krav efter et par glas vin, kan det være det en god ide at lade være med at stikke tungen (eller andet) ned i halsen på hinanden på den første date.

Denne old school tilgang til dating gør også, at I får bygget lidt mere spænding, lidt elektricitet og en masser forventningens glæde op til næste møde.

Masturbation

Nå, måske er du uheldig, måske er du stadig lidt for bange for at få corona, eller måske får du faktisk corona.

Så er det det jo godt at vide, at der er andre ganske fornuftige og helt ufarlige ting, du kan foretage dig denne måned. Maj er nemlig International masturbationsmåned.

Denne håndfaste mærkedag, der med tiden er udvidet til en hel måned, er en amerikansk opfindelse, som først og fremmest handler om at aftabuisere autoerotik. Fordi: Onani er sundt for krop og sjæl.

Da du givetvis har fået masser af træning i onani henover vinteren (hvor fitness også har været lukket ned), er det på tide, at du booster din teknik og får ny inspiration: Prøv nyt sexlegetøj fra sinful.dk.

Sponsoreret indhold