Det frække26. april 2021

Scor med din tinder-chat

Dansk datingcoach tilbyder gratis hjælp til dine online-samtaler
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/depphotos215020.jpg
 FOTO: MEGA

De fader ligesom bare ud, online samtalerne på dine datingprofiler. Som om de siver ud mellem fingrene på dig.

Find altid et frækt tilbud på sinful.dk

Og da det kan være lidt af en kamp i sig selv at finde og få et match med person af det foretrukne køn, er det ekstra ærgerligt, når chatten dør.

Hvad går galt? Hvorfor bliver de ikke mere og mere elektriske og ender med dates ude i det virkelige liv?

Det kan du nu få professionel hjælp til at finde ud af.

Hold den i kog

Den danske datingcoah Pasquale Paladino fra datingogparforhold.dk tilbyder nemlig en - gratis - analyse af dine døde eller døende chats, så du kan blive bedre til at holde datinggryden i kog.

Det er helt simpelt: Du sender screen shots af en chat, der er gået i stå, hvorpå Paladino giver sine bud på, hvad du gør galt, og hvad du burde skrive i stedet:

- Samtalerne dør ofte for mange af dem, jeg snakker med, fordi de ikke har lært at stille spændende og anderledes spørgsmål, siger den 33-årig coach, der også har en uddannelse som sexolog og parterapeut med sig.

Vær klar til din date - hold længere med en Fleshlight

https://imgix.seoghoer.dk/_dsc8149_21x29straig_blur_0.jpg

- Generelt ser jeg et stort problem i, at folk stiller spørgsmål til fakta i stedet for at stille personlige spørgsmål, siger Paladino,

Kliche

Ifølge Paladino bliver det i stedet til klichéspørgsmål, som er forudsigelige: ”Hvad laver du til dagligt?”, ”Godmorgen, hvad skal du lave i dag?”, ”Hvor mange søskende har du?” og den slags:

- Generelt ser jeg et stort problem i, at folk stiller spørgsmål til fakta i stedet for at stille personlige spørgsmål. Hvilket spørgsmål synes du selv, det er mest spændende at skulle svare på: ”Hvor var du sidst på ferie?” eller ”Hvad var det bedste på din sidste ferie?”

Timing

Coachen mener, at en anden ting, der går galt for mange med hensyn til samtalerne, er, at folk generelt skriver for meget og for længe, inden de får spurgt den anden ud på date:

- Der går simpelthen ‘hverdag’ i den, allerede inden man har mødtes, og det dræner tiltrækningen.

- Og en tredje ting, som ikke fungerer for mange, når det kommer til at skrive, er, at folk er bange for at lave sjov og drille af frygt for, at den anden skal blive sur, stødt eller mister interessen, siger Paladino.

Profil

Pasquale Paladino hjælper også singler med alle dele af datingprocessen;

- Jeg guider klienter med lave en datingprofil, der giver matches. Jeg lærer folk, hvordan man tager kontakt til nye mennesker i virkeligheden og online, og hvordan man skaber spændende samtaler.

- Jeg har udviklet mit eget værktøj til at øve folk i at blive mere nysgerrige og lære at finde ind til spørgsmål og snak, der er spændende og øvelsen i at være i nuet og se, hvor snakken går hen. Jeg lærer også klienter, hvordan man sætter en date op, hvordan man opføre sig på daten og hvordan man får skabt de optimale rammer for at romantik kan udvikle sig.

Især mænd er udfordrede på mange af disse ting:

- Meget af det handler også om de mentale blokeringer, som mange fyre har. Eksempelvis frygten for afvisning, akavet stilhed og frygten for at overskride den andens grænser, siger datingcoach Pasquale Paladino.

Snart på date? Husk kondomerne!

Sponsoreret indhold